Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Художник Юрій Клапоух (Харків). "Тінь, яка пішла купатися".

1720598311517.webp

Кохання додає сенсу у життя та може стати міцним якорем, за який варто триматися. А навіщо жити без кохання? Що може його замінити?
Хотілося б цю цитату зробити безадресною, щоб поміркувати теоретично. Ну да ладно.

Це дуже пафосно :)

Що може замінити? Спільні інтереси, спільні погляди на життя, психологічний і побутовий комфорт від проживання разом. Втім, люди все це і називають коханням, мабуть, щоб не ламати голову над складовими частинами :-)

Я була в назовні. Там зараз, навіть люди схожі на протуберанці :пляж: :сонячний удар:

Я була в назовні. Там зараз, навіть люди схожі на протуберанці :пляж: :сонячний удар:
Я теж була назовні :-) Здається, там краще, ніж у мене на роботі. Принаймні в тіні назовні.

Ніяк не можу зрозуміти що з тими сусідами. Третій день спілкування хлопців о цій порі - кілька годин. Веселе, гучне. Один час від часу коротко рже, мов коняка. Не здогадувалася раніше про справжнє значення цього виразу. Тепер знаю, що це не сміх, це саме іржання. Жіночого голосу не чути, то мені мабуть здалося у перший день, бо інший сміх був схожий на жіночий, але пізніше мені здалося, що то другий хлопець так сміється - тонким голосом. Чесно кажучи, я очікую почути рипіння ліжка, бо все це дуже дивно. За кілька годин стає тихо, і я сумніваюся чи залишається у квартирі хоч хтось. Тобто таке враження, що двоє приходять на короткий час... щоб що? :незнаю:

Останнє редагування:
Явочна квартира?
( скоріш за все зняв один, частково перевозить речи, друг допомагає, може будуть дівчат по черзі водити:D)
Якби речі, то були б звуки, як щось тягають, ходять туди-сюди.

Ф'ям, це дуже цікава книга! Ти маєш її почитати чи послухати!

Ф'ям, це дуже цікава книга! Ти маєш її почитати чи послухати!
Гаразд. Я свою сьогодні дочитаю (читаю, не слухаю в кої-то віки, бо саме її не озвучили зі всіх книг авторки :-) ) і візьмуся за твою.

Котячі п'яточки ❤️

(до підстаркуватої коали дослухали? :-) )

Ця книга повертає мене в минуле літо, коли я заготовляла листя, ходила вночі до ставка... Мені знову кортить зайнятися чимось таким чарівним :-)
Якби я вступала до магічної академії, мені варто було б обрати щось таке, пов'язане з рослинами і землею.
Я, коли читаю академки-магічки, думаю про те, що хотіла б на факультет зел'єваріння. :-) Хоча і друідський цікаво :угу: Так-то у мене мало що виходить з рослинами, але з друїдською магією, напевно, справи пішли краще :-)
пам'ятаєте, як я відчула вербу?
Ні, нагадай.

Переплутала, то була липа. Фотка зникла :(

Все забувала розповісти історію...
Кілька тижнів тому, коли я гуляла вночі, то вирішила підкріпитися енергією від липи. Ти ж знаєш таке, що одні дерева забирають енергію, а інші дають? От липа дає. Обійняла я її, і уявила, що я і є та липа, намагалася відчути це дерево, ніби моє тіло - це стовбур. Ну, це мені не дуже складно, бо в цигун відпрацьовувала практику, де уявляєш себе деревом.
І раптом мені здалося, що в мене всередині така чорна штука - ніби дуже витягнутий овал, тільки оті два вузькі краї - гострі. Просто "побачила" в собі отаку чорну діру. Я злякалася, і швиденько уявила, що то в липи таке, а в мене все добре і гарна енергія.
Пішла, і сама собі розмірковую: липа стара, може вже підгниває зсередини, а я оте і відчула.
Липу ту я зазвичай бачила з одного боку, бо з іншого - кущі бузини. А оце їх вирубали і я пішла подивитися.

В назовні можна бути тільки до 9.. Далі шарашить 32 і далі.. Або після 20.. А ось моя подружка набагато краще витримує спеку. Кудись іздить по місту кожен день - магазини, аптеки. "А раптом подорожчає?" :)

На фото там стовбур пошкоджений, якраз такої форми, як я відчула. До речі, цього року вона від вітру зламалася, тепер майже самий стовбур без гілок.

В назовні можна бути тільки до 9.. Далі шарашить 32 і далі.. Або після 20.. А ось моя подружка набагато краще витримує спеку. Кудись іздить по місту кожен день - магазини, аптеки. "А раптом подорожчає?" :)
Щось тг вже лякає, що 42 в тіні буде. Може мені треба наступними вихідним їхати, а не цими?

- Вітаю, це ви мені тільки що дзвонили?
- Так, вибачте, помилився номером.
- Шкода, у вас приємний голос..
- У вас теж. Хочете, я вам передзвоню?
(с)
:-)

Назад
Зверху Знизу