Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хотілося б цю цитату зробити безадресною, щоб поміркувати теоретично. Ну да ладно.Кохання додає сенсу у життя та може стати міцним якорем, за який варто триматися. А навіщо жити без кохання? Що може його замінити?
ДякуюРанкові картинки у тебе з ШІ виходять одна краще другоїЦя просто вау.
Я теж була назовніЯ була в назовні. Там зараз, навіть люди схожі на протуберанці:сонячний удар:
У мене, якщо йти в тіні, поряд з приватнім сектором, то ще й абрикоси на голову падають!!!Я теж була назовніЗдається, там краще, ніж у мене на роботі. Принаймні в тіні назовні.
Все, ти мене перемоглаУ мене, якщо йти в тіні, поряд з приватнім сектором, то ще й абрикоси на голову падають!!!
Вона досягла високого професіоналізму.Ранкові картинки у тебе з ШІ виходять одна краще другоїЦя просто вау.
Явочна квартира?двоє приходять на короткий час... щоб що?![]()
Якби речі, то були б звуки, як щось тягають, ходять туди-сюди.Явочна квартира?
( скоріш за все зняв один, частково перевозить речи, друг допомагає, може будуть дівчат по черзі водити)
Гаразд. Я свою сьогодні дочитаю (читаю, не слухаю в кої-то віки, бо саме її не озвучили зі всіх книг авторкиФ'ям, це дуже цікава книга! Ти маєш її почитати чи послухати!
Я, коли читаю академки-магічки, думаю про те, що хотіла б на факультет зел'єваріння.Ця книга повертає мене в минуле літо, коли я заготовляла листя, ходила вночі до ставка... Мені знову кортить зайнятися чимось таким чарівним
Якби я вступала до магічної академії, мені варто було б обрати щось таке, пов'язане з рослинами і землею.
Ні, нагадай.пам'ятаєте, як я відчула вербу?
Переплутала, то була липа. Фотка зниклаНі, нагадай.
Все забувала розповісти історію...
Кілька тижнів тому, коли я гуляла вночі, то вирішила підкріпитися енергією від липи. Ти ж знаєш таке, що одні дерева забирають енергію, а інші дають? От липа дає. Обійняла я її, і уявила, що я і є та липа, намагалася відчути це дерево, ніби моє тіло - це стовбур. Ну, це мені не дуже складно, бо в цигун відпрацьовувала практику, де уявляєш себе деревом.
І раптом мені здалося, що в мене всередині така чорна штука - ніби дуже витягнутий овал, тільки оті два вузькі краї - гострі. Просто "побачила" в собі отаку чорну діру. Я злякалася, і швиденько уявила, що то в липи таке, а в мене все добре і гарна енергія.
Пішла, і сама собі розмірковую: липа стара, може вже підгниває зсередини, а я оте і відчула.
Липу ту я зазвичай бачила з одного боку, бо з іншого - кущі бузини. А оце їх вирубали і я пішла подивитися.
В назовні можна бути тільки до 9.. Далі шарашить 32 і далі.. Або після 20.. А ось моя подружка набагато краще витримує спеку. Кудись іздить по місту кожен день - магазини, аптеки. "А раптом подорожчає?"Я була в назовні. Там зараз, навіть люди схожі на протуберанці:сонячний удар:
Щось тг вже лякає, що 42 в тіні буде. Може мені треба наступними вихідним їхати, а не цими?В назовні можна бути тільки до 9.. Далі шарашить 32 і далі.. Або після 20.. А ось моя подружка набагато краще витримує спеку. Кудись іздить по місту кожен день - магазини, аптеки. "А раптом подорожчає?"![]()