Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хочете поржати? Тупе орченя, яке уявило себе блогером :іржач:
Там трохи місцями звуку нема, то приходили донати, тому так, це несуттєво.

IMG_4144.webp

Читаю цікаве фентезі. Дуже якісно написано! "Ті, що не мають коріння".
Знайшла, читаю. Дійсно, добре пише Наомі Новік. Ця конкретна книга, до речі, отримала премію "Неб'юла", для любителів фантастики/фентезі це дещо значить :)

Початок усміхнув. "Королівства Польна та Росья були давніми ворогами". О, так 🙄😁

Оце якби ще щось зробили з тими, хто ходить по вагонах та співає *****ською. Бісять.

Оце якби ще щось зробили з тими, хто ходить по вагонах та співає *****ською. Бісять.
Підніжку, коли мимо буде човгати

Теоретично, мабуть, треба викликати начальника потягу, чи транспортну поліцію. Писати заяву, складати протокол. Але це теоретично. Бо всі хочуть скоріше доїхати до своєї зупинки, а не кататися по колу, поки знайдеться той начальник...

Останнє редагування:
Підніжку, коли мимо буде човгати

Теоретично, мабуть, треба викликати начальника потягу, чи транспортну поліцію. Писати заяву, складати протокол. Але це теоретично. Бо всі хочуть скоріше доїхати до своєї зупинки, а не кататися по колу, поки знайдеться той начальник...
Та я вже думала, що наступного разу вийду за нею і буду погрожувати :-) Ця жінка часто мені трапляється і весь час із однією й тією ж піснею.

Пам'ятаєте, що я не змогла знайти термін придатності на консилері? Інформую, що замість нього може бути батч-код (набір літер та цифр), який можна розшифрувати через інет.
Я щось таке чула, і казала тоді продавчиням, що можливо воно в коді, але я думала про штрих-код, а вони взагалі про таке не знали. Тепер піду просвіщати :-) А термін нормальний виявився, всього 4 місяці. Усе, що замовила приблизно одного терміну, тож я приємно вражена, думала, що в акціях буде більш давнє.

• Це лайк!
Реакції: E.N
О, ти таки поїхала у село. :клас: Тінь під деревами, квіти, відсутність сусідів з їхнім іржанням..

Зи. Я це написала півдня тому, а відправити не могла, інет скінчився :-) Чекала, коли спека вщухне і можна буде вийти :)

О, ти таки поїхала у село. :клас: Тінь під деревами, квіти, відсутність сусідів з їхнім іржанням..

Зи. Я це написала півдня тому, а відправити не могла, інет скінчився :-) Чекала, коли спека вщухне і можна буде вийти :)
То де спіймала інтернет?

Ще не поїхала, завтра зранку збираюся, бо вдень у вагоні можна спектися. А співають у метро.

Бадьорого ранку!
OIG4.G9tUAkZuKCkDB_DSSylm-1.webp

Хочете шоколаду?

Нагадало.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хотілося б цю цитату зробити безадресною, щоб поміркувати теоретично. Ну да ладно.

Це дуже пафосно :)

Що може замінити? Спільні інтереси, спільні погляди на життя, психологічний і побутовий комфорт від проживання разом. Втім, люди все це і називають коханням, мабуть, щоб не ламати голову над складовими частинами :-)
Пафосно? Можливо є трохи. Але кохати а українській мові означає цілеспрямовану дію людини до людини переважно. Якщо змінити термін кохання на любов, то вже буде більш зрозумілим як на мене. Любити можна дитину, тварину, дім, місто, країну- да спектр душе широкий. Погодьтеся, це додає життю не тільки сенс але й смаку також

Останнє редагування:
Мені знову повідомляють про якусь посилку. Що відбувається? :-) Чи це та ж сама повернулася назад, а тепер знову сюди? :незнаю:

Назад
Зверху Знизу