Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти знову у них була?Дівчата! Вам привіт від бобрів!
Так, це сьогодніТи знову у них була?
Хто б з мого ставка тих бобрів забрав...
А вони водою на вас не бризкаються?Так, це сьогодні![]()
Ні, ще не додумалисяА вони водою на вас не бризкаються?
Це проблема.Я зараз про те, що в українській нема різниці між чоловіком в смислі мужчина і чоловіком в смислі супруг.І те чоловік, і се чоловік.. Як підкреслити, що пара неодружена чи навпаки одружена? "До мене прийшла подруга зі своїм чоловіком". Я в даному випадку маю на увазі просто її поточного М., наприклад.
Збирала листя у копиці?Ця книга повертає мене в минуле літо, коли я заготовляла листя, ходила вночі до ставка... Мені знову кортить зайнятися чимось таким чарівним
Якби я вступала до магічної академії, мені варто було б обрати щось таке, пов'язане з рослинами і землею. Друїдський факультетЯк це не дивно. Бо я ж насправді байдужа до природи, і до рослин. Але в мене мало б вийти краще, ніж щось інше
Насправді я думаю, що якби я жила у селі та всерйоз зайнялася такими справами, то у мене б почало щось виходити. Бо ті езотеричні техніки, які я робила, мені напряжно, і не дуже є бажання, а ось це цікавоІ пам'ятаєте, як я відчула вербу?
Не в копиці, а на чайЗбирала листя у копиці?
Кохання у будь якому віці доречно. Кохання додає сенсу у життя та може стати міцним якорем, за який варто триматися. А навіщо жити без кохання? Що може його замінити?Згадала: друг, якому тоді було вже за 40, сказав: "моя мама зі своїм бойфрендом..", ви можете собі уявити приблизно вік мами![]()
Так, ІроНе в копиці, а на чайЯкий п'ю і зараз. Хоч усі називають це травою, а не чаєм. Так, Лено?
![]()
Ф'ям же не про це писала, а про назву бойфренд у 60 роківКохання у будь якому віці доречно. Кохання додає сенсу у життя та може стати міцним якорем, за який варто триматися. А навіщо жити без кохання? Що може його замінити?
Ps Доброго ранку шановні пані та панове
Старше покоління намагається бути у трендіФ'ям же не про це писала, а про назву бойфренд у 60 років![]()
Ну, а як назвати? А так виходить іронічно, не образливо і настрій піднімаєФ'ям же не про це писала, а про назву бойфренд у 60 років![]()
Їм навіть більше, за 70Ф'ям же не про це писала, а про назву бойфренд у 60 років![]()
Доброго. Сподіваюся, у тебе все добре?Ps Доброго ранку шановні пані та панове
Ранкові картинки у тебе з ШІ виходять одна краще другоїДоброго ранку! З добром
![]()
Про це ж і йшла мова - як назватиНу, а як назвати?