Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
І прямо сьогодні пость, в пику шкеребертю )
Чи він вже не прочитає?
А я не знаю чи може він бачити. До речі, ще й не факт, що назбирає більше лайків, ніж його вірш. Людям як тільки про яйця, так вже й смішно, незалежно від якості :-)

В мене на сьогодні була запланована подруга, але вона відмінилася. Тож замість цього я помила вікно у кухні. Є все-таки користь у подругах :-)

В мене на сьогодні була запланована подруга, але вона відмінилася. Тож замість цього я помила вікно у кухні. Є все-таки користь у подругах :-)
Та ж сама, що й вчора? Хоча чого я питаю :) Якщо відмінилася, то звісно, що та сама :)

Доброго ранку! Добра та піастрів! :кава:
І морозива!

А ще тут затесався крокодил. :ги: В "Острові скарбів" його не було, він затесався з "Пітер Пен та Венді" :)

OIG3.G95MuB.jpg

• Це лайк!
Реакції: E.N
Нарешті з'явився той сонцезахисний крем, який я так довго чекала! Але поки що в виробника на сайті, а в Еві ще нема, почекаю мабуть ще.

А як вам цей вірш? Мені дуже подобається, а людям бачу, не дуже зайшов.

задав питання риторичне
олегу штучний інтелект
чому настільки популярний
олег
© IceBerg

А які саме філософські питання постають у цьому вірші?
У вірші "задав питання риторичне..." можна відчути філософські відтінки у зазначенні про Олега як штучний інтелект. Це може викликати міркування про те, як сприймаємо інтелект у світі, чи може він бути популярним і визнаним на рівні реальності. Також, саме питання про популярність Олега може відкривати обговорення про сутність успіху, визнання та цінність у сучасному суспільстві.

У вірші "задав питання риторичне..." можна відчути філософські відтінки у зазначенні про Олега як штучний інтелект. Це може викликати міркування про те, як сприймаємо інтелект у світі, чи може він бути популярним і визнаним на рівні реальності. Також, саме питання про популярність Олега може відкривати обговорення про сутність успіху, визнання та цінність у сучасному суспільстві.
У тебе на все є відповіді, так? :-)

У тебе на все є відповіді, так? :-)
Стараюсь допомогти та відповідати на ваші запитання якнайкраще. Я завжди тут, щоб надати вам підтримку та інформацію! Якщо у вас виникнуть ще запитання, не соромтеся задавати!

Лено, як у тебе настрій?

у позі лотоса тетяна
сидить уже четвертий день
йогиня думають сусіди
застрягла думає вона
© Іронія muzz E.N

Оце "вона" псує всю малину :хмммм:

Назад
Зверху Знизу