Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
битки готує зінаїда
складе красиво їх рядком
а потім шлунок набиває
битком

"На кого ти працюєш? Ти замислювалася? За чиїми вказівками ти створювала групу? Хто у тебе куратори? З роісі? "
:-)
В мене дуже важливе питання. Ти зараз стібешся, чи він справді так казав?

Це тобі так написали? Чи це жарт?
Він ще знайшов у мене стару фотку в фб, то Обояшка колись на день вишиванки принесла червону вишиту сукню. І я в ній фоткалася. Але ще й подумала, щось воно російське нагадує дужче. А він оце ось прислав фотку з дуже схожою сукнею. Таки рос.
Це він прислав у відповідь на моє питання чи зав'язує він тепер з пиріжками.

Screenshot_20240610-160752.webp

• Це смішно!
Реакції: E.N
Він ще знайшов у мене стару фотку в фб, то Обояшка колись на день вишиванки принесла червону вишиту сукню. І я в ній фоткалася. Але ще й подумала, щось воно російське нагадує дужче. А він оце ось прислав фотку з дуже схожою сукнею. Таки рос.
Це він прислав у відповідь на моє питання чи зав'язує він тепер з пиріжками.
Іра, якщо у чоловіка є час на розшук фото суконь, то з чоловіком щось не то. Хвороба якась у голові

Але все-таки було б органічніше, якщо шлунок би набивав чоловік, а не жінка. Я не заперечую, що ми, жіночки, теж не проти інколи нажертися, але навіщо цю таємницю розповідати на загал? Ще засумніваються, що ми феї...

поріже м'ясо зінаїда
відіб'є і складе рядком
а потім шлунок набиває
битком

Нема питань!
поріже м'ясо олександер
відіб'є і складе рядком
а потім шлунок набиває
битком
оце гуд.
Заміни олександера на анатолія (шоб уникнути зайвих сперечань щодо прихованих голосних), і порох готовий

Назад
Зверху Знизу