Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В мене дуже важливе питання. Ти зараз стібешся, чи він справді так казав?"На кого ти працюєш? Ти замислювалася? За чиїми вказівками ти створювала групу? Хто у тебе куратори? З роісі? "
![]()
я б битки прибрала з першого рядкабитки готує зінаїда
складе красиво їх рядком
а потім шлунок набиває
битком
Це тобі так написали? Чи це жарт?"На кого ти працюєш? Ти замислювалася? За чиїми вказівками ти створювала групу? Хто у тебе куратори? З роісі? "
![]()
Справді. Я його вже заблочила. Не в групі, а для свого акка.В мене дуже важливе питання. Ти зараз стібешся, чи він справді так казав?
готує м'ясо?я б битки прибрала з першого рядка
Він ще знайшов у мене стару фотку в фб, то Обояшка колись на день вишиванки принесла червону вишиту сукню. І я в ній фоткалася. Але ще й подумала, щось воно російське нагадує дужче. А він оце ось прислав фотку з дуже схожою сукнею. Таки рос.Це тобі так написали? Чи це жарт?
Іра, якщо у чоловіка є час на розшук фото суконь, то з чоловіком щось не то. Хвороба якась у головіВін ще знайшов у мене стару фотку в фб, то Обояшка колись на день вишиванки принесла червону вишиту сукню. І я в ній фоткалася. Але ще й подумала, щось воно російське нагадує дужче. А він оце ось прислав фотку з дуже схожою сукнею. Таки рос.
Це він прислав у відповідь на моє питання чи зав'язує він тепер з пиріжками.
Божечки. Біжи від цієї дивної людини якнайшвидш, бо раптом це заразне!Справді. Я його вже заблочила. Не в групі, а для свого акка.
значно краще!готує м'ясо?
Так, в групах теж заблочила. Скільки можна бути лояльною!Божечки. Біжи від цієї дивної людини якнайшвидш, бо раптом це заразне!
Власне, ти вже так і зробила, молодець!
схвалюю. Бо вже трохи береги почали губитиТак, в групах теж заблочила. Скільки можна бути лояльною!
Нема питань!Але все-таки було б органічніше, якщо шлунок би набивав чоловік, а не жінка.

оце гуд.Нема питань!
поріже м'ясо олександер
відіб'є і складе рядком
а потім шлунок набиває
битком
![]()
Дякую! ❤️оце гуд.
Заміни олександера на анатолія (шоб уникнути зайвих сперечать щодо прихованих голосних), і порох готовий
І прямо сьогодні пость, в пику шкеребертю )оце гуд.
Заміни олександера на анатолія (шоб уникнути зайвих сперечать щодо прихованих голосних), і порох готовий