Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені наснився кавовий магазин :) Питали, яку мені треба: з кофеїном, без кофеїна, якого ступеню обсмажування, якого сорту.. Чомусь раніше я уві сні не потрапляла в такі приємні місця :-)

Та яке там, але їсти щось треба. А вони - ляп-ляп, та готові. Смачні. З салатом:)
:клас:
Та воно, в принципі, усе так: ляп-ляп, і вже засмажилося.. :) Хоч котлети, хоч наггетси з філе.. А я щойно сирників насмажила, - ось, процедура та ж сама :-) Єдине, що не подобається - чад. Не озеро :ги:

Мені наснився кавовий магазин :) Питали, яку мені треба: з кофеїном, без кофеїна, якого ступеню обсмажування, якого сорту.. Чомусь раніше я уві сні не потрапляла в такі приємні місця :-)
Може то ти побувала у кавовому вимірі :кава:

Та воно, в принципі, усе так: ляп-ляп, і вже засмажилося.. :) Хоч котлети, хоч наггетси з філе.. А я щойно сирників насмажила, - ось, процедура та ж сама :-) Єдине, що не подобається - чад. Не озеро :ги:
Та я сильно не шкварила - так, щоб прихватилося трішки, потім цибульку, розмаринчику, укропчику...та під пиво :D

Не люблю ліпити картопляники, сирники... Взагалі не люблю, коли руки у чомусь липкому.

Якщо б ти не сказала, я б і не здогадалася :незрозумію: :) Мені норм.
Найкраще було б:
застрягла думає олег :-)
Ліпила-ліпила туди Олег, а він не ліпиться.
Або:

у позі лотоса ірена
сидить уже четвертий день
йогиня думають сусіди
застрягла думає ірен
А! Тут ще й рима вийшла.

Не караул, але так, краще було б без "вона"
Проблема в тому, що нормальне ім'я з наголосом на останній склад ми навряд чи знайдемо. в руських пиріжках в таких випадках нещадно експлуатували Зухру, але це теж не айс. Може якесь чисто українське ім'я і знайдеться з потрібним наголосом, але сумніваюсь

Останнє редагування:
Не люблю ліпити картопляники, сирники... Взагалі не люблю, коли руки у чомусь липкому.
Картопляни і сирники не ліплю - викладаю ложкою на сковорідку. :) Теж не люблю, коли руки у липкому.. Але свіженька котлетка чи наггетс - це дуже смачно, іноді можна і на це піти :їжа:

Картопляни і сирники не ліплю - викладаю ложкою на сковорідку. :) Теж не люблю, коли руки у липкому.. Але свіженька котлетка чи наггетс - це дуже смачно, іноді можна і на це піти :їжа:
Котлети ліпити більш до вподоби. Воно не таке липке, а жирне, і їх не треба розрівнювати - розпласкувати.

олег вже двадцять три години
у позі лотоса сидить
йог розмірковують сусіди
застряг бл# думає олег

Картопляни і сирники не ліплю - викладаю ложкою на сковорідку.
Вони ж мають бути обваляні в борошні. І рівненькі :ги: ложкою будуть кострубаті, мій внутрішній перфекціоніст на такі картопляники не згоден :неа:

1718049248920.webp

У мене питання. Коли сусіди покинуть курити? Така спека, оце хоч вночі можна вікна відкрити, так димом смердить 🤬

Назад
Зверху Знизу