Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
1718049248920.png
Ти геній!
Хоча враховуючи, що пишемо маленькими літерами, можуть бути незрозумілості. Треба спробувати.

любов три дні вже на балконі
у позі лотоса сидить
йогиня думають сусіди
застрягла думає любов

Ти геній!
Хоча враховуючи, що пишемо маленькими літерами, можуть бути незрозумілості. Треба спробувати.
можна в перших рядках любу поставити, а в останньому вже любов. Ти не хотіла міняти імена, але ж це не зовсім зміна

Цікаво, чому тоді в руських пирогах так причепились до тієї Зухри? Я думала, це справді єдине ім'я
Ось чому.

любов вдала що щось сказала
олег удав що все почув
та навіть вдав що цим зайнявся
і вийшов гарний результат
© колюх

Це я замість зухри підставила. Хоча в даному випадку це навіть цікаво. Хоча дуже заплутано :-)

можна в перших рядках любу поставити, а в останньому вже любов. Ти не хотіла міняти імена, але ж це не зовсім зміна
О! любов петрівна три години
у позі лотоса сидить

Трохи зістаримо твою героїню. Зате так ясно, що Любов - це ім'я, і міняти форму імені не треба в процесі

Як гадаєте, може у нормальної людини бути 64 групи в фб? Хоче приєднатися до нас. Профіль закритий.

Та щось мені Олег ближче :-) а тобі не подобається варіант з Олегом?
мені йогиня більше подобається.
Ну і якщо брати варіант з Олегом, там "***" треба позбутися, воно зайве. А я особисто не придумала, як. Може ти придумаєш

Та дістали! Ще ближче хтось закурив. Все, переїжджаю після війни в приватний будинок.

О! любов петрівна три години
у позі лотоса сидить

Трохи зістаримо твою героїню. Зате так ясно, що Любов - це ім'я, і міняти форму імені не треба в процесі
Так, це гарний варіант.
мені йогиня більше подобається.
Ну і якщо брати варіант з Олегом, там "***" треба позбутися, воно зайве. А я особисто не придумала, як. Може ти придумаєш
"Йогиня" і мені подобається, а "***", як на мене, додає емоцій, тож проти нього я не проти :-) тільки читається важче. Три приголосні підряд.

Ну, непогано.
любов петрівна три години
у позі лотоса сидить
йогиня думають сусіди
застрягла думає любов

Як гадаєте, може у нормальної людини бути 64 групи в фб? Хоче приєднатися до нас. Профіль закритий.
Виганяй мене з групи. Я в себе нарахувала 100. Правда в деякі не пам'ятаю, як вступала, може автоматично додали

Останнє редагування:
Так, це гарний варіант.

"Йогиня" і мені подобається, а "***", як на мене, додає емоцій, тож проти нього я не проти :-) тільки читається важче. Три приголосні підряд.
там замість "***" мені хочеться додати емоцїї самим глаголом. Типу "матюкається олег", чи "лається олег" - але воно все не лізе в розмір

Нічого собі! І ти за всіма (крім тих, що не пам'ятаєш як додали) стежиш? Чи вони просто висять?
Здебільшого просто висять. Там багато старих, які і не існують вже. Треба до речі почистити

В мене трохи дисонанс, бо любов петрівна уявляється поважного віку, і це добре, бо вкупі з йогою цікаво, а от любов вже більш молода.
Мені тут норм. Любов Петрівну цілком можна назвати Любов'ю, це ж не старуха 80-річна. Така собі жіночка років 50 (я так уявляю собі). Її можна звати і так і так

Назад
Зверху Знизу