Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так от на ранок виявила у себе в кімнаті кусень сирого м'яса, десь так кіло чи півтори. Розпитала на поверх вище-нижче чи не зникало, ніхто не зізнався :-)
Жах! :незрозумію: :-) Тобто вона по ночах перетворювалася на якогось хижака і на когось полювала :незрозумію:

Та треба вже щось нове, бо одне й те саме - не цікаво
Іра, ну дозволь людям розважатися, як хочеться! :) Мені, наприклад, більш ніж не набридло, дуже-дуже подобається тема крокодилів, динозаврів.. А ще чомусь кактусів :-) - бо вони дещо схожі на крокодилів і динозаврів :-)

🐊🦎🌵

Останнє редагування:
То ти про коридорну систему кажеш, мабуть, де одна кухня. Хоча... он в Гиганті (гуртожиток Політеху) не одна, а система коридорна. Просто там величезні коридори :-) А у нас була блочна - 8 кімнат на блоці.
В тому гуртожитку політеху, про який мені розповідали, була блочна система теж :угу: Але я ж це не бачила, тож не сильно і уявляю :)
Нажаль, усі мої подруги були "домашні дівчинки" і жили у батьків, ніхто не жив в гуртожитку. Я так розумію, окремо чоловічі-окремо дівчачі гуртожитки - це пережиток далекого минулого, і в ваш час навчання були вже сумісні.
Принаймні у того знаймого (вчився в 2003-2008) був сумісний, дівчата жили буквально за стінкою.

Жах! :незрозумію: :-) Тобто вона по ночах перетворювалася на якогось хижака і на когось полювала :незрозумію:
Я б сказала, що вона когось гвалтувала, але в нас були майже самі дівчата. Іноземні студенти жили на другому крилі. Ось там хлопців багато було :угу:

Іра, ну дозволь людям розважатися, як хочеться! :) Мені, наприклад, більш ніж не набридло, дуже-дуже подобається тема крокодилів, динозаврів.. А ще чомусь кактусів :-) - бо вони дещо схожі на крокодилів і динозаврів :-)

🐊🦎🌵
Та розважайтеся. Але ж скільки може бути нових тем! :confused:

Принаймні у того знаймого (вчився в 2003-2008) був сумісний, дівчата жили буквально за стінкою.
Так, у мене навіть фото є з такого гуртожитку. Ми тоді ходили в гості саме в Політех, ми вже закінчили навчання, але я товаришувала з дівчиною, яка там колись навчалася, і в неї був знайомий, який останній рік вчився. До нього на ДР та на захист диплому ходили.
Я теж так подумала - що з нашим бабським гуртожитком ніякого порівняння. Жила б я там, то може б вже й двічі розлучена була :-)

У моєму гуртожитку були дівчата, але одного разу в гуртожитку навпроти три студентки приміряти одну сукню, чим нас зацікавили. Пізніше ми відрядили до них послів знайомитися. Був візит у відповідь, але на цьому все скінчилося. У той час був популярним фільм "100 дівчат і одна в ліфті" і до цією ситуації підійшла би цитата звідти: "Хороша здалеку, але далеко не хороша".

Останнє редагування:
У моєму гуртожитку були дівчата, але одного разу в гуртожитку навпроти три студентки приміряти одне плаття, чим нас зацікавили. Пізніше ми послали до них послів знайомитися. Був візит у відповідь, але на цьому все закінчилося. У той час був популярним фільм "100 дівчат і одна в ліфті" і до цією ситуації підійшла цитата звідти: "Хороша здалеку, але далеко не хороша".
Зрозуміло. "Голодухи" на дівчат не було :-)
Ну ти ба! Невже жодна з трьох не сподобалася?

Гарна картина. Але мені б хотілося, щоб нога була більш красива.
1709757290307.webp

О! Кран вже мовчить.

А цей зрозумілий?

у нас з тобою найміцніший
найкращий саме цей момент
але ти знову обираєш
цемент
© Іронія

ілля тримає ботоферму
розводить масово тролів
вони смердючі і кусючі
такі що заздрить сам ілля
© колюх

Був візит у відповідь, але на цьому все скінчилося. У той час був популярним фільм "100 дівчат і одна в ліфті" і до цією ситуації підійшла би цитата звідти: "Хороша здалеку, але далеко не хороша".
Вони ще й вередують! :незрозумію: Зазвичай у той час студенти-М. хапали все, що ворушиться.. :-)

зразу видно, шо віршик складала людина, для якої російська рідна, і яка вариться, в основному, в російськомовному середовищі.
Бо імена Ілля, чи Гліб, які ви так полюбляєте, притаманні для російськомовних. Ну не дають україномовні люди дітям ім"я Гліб. Можуть дати Ілько, але рідко.
От не розумію вас. Чого ви носитесь з тим Глібом, якщо в українській є поширене ім'я Ян, так само односкладне.
Не розумієте, і бог з вами. Ми тролів не годуємо :)

В мене знову збився графік :( Днів п'ять пізно засинала - і все, тепер гуляю :незнаю:

Назад
Зверху Знизу