Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ВисловивсяО! Кран вже мовчить.
Ні, дякую.Якщо я даватиму тобі рядок або рими, тобі буде цікаво складати вірші?
чого злий?Куди тебе вічно заносить в якийсь неймовірний офтоп
Господарка вживається як хозяйство. Зазвичай те, що біля хати.Мені господарка звичніше, ніж господиня.
Бо вийде чифір.висновок: не буду кип"ятити чорний чай.
напевно...Бо вийде чифір.
Чифір —, що виготовляється шляхом виварювання висококонцентрованої заварки⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. Має стимулюючий ефект, практично є⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. (с)⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ой! Я лінивиця чи лодирка.напевно...
а у вас який церемоніал з заварювання чаю (кави)?
в мене: френчпресс, останній місяць -душиця+чорний чай (трохи), головне щоб чашка було бездоганно чистою..![]()
І ось ще значення.Господарка вживається як хозяйство. Зазвичай те, що біля хати
лінивиця - то файно..імхоОй! Я лінивиця чи лодирка.
Каву заварюю у турці, але без витрибеньок.
2 ложки кави, 1 ложку цукру заливаю напівокропом і доводжу до кипіння.
Чай по робітничо-селянському - у горнятку. Але не той, що у пакетиках.
Заварка, цукор і залити окропом. Можна зверзу чимость прикрити.
Я сама собі господиня.лінивиця - то файно..імхо
гарний стан, коли є можливість бути ненапруженим..![]()
Я писала не про ту господарку.Господарка у значенні господарство - це таке місцеве.
Як ось "українська партизанка" - це УПА по-нинішньому.
А не партизанка-жінка.
ГОСПОДА́РСТВО (виробнича, перев. сільськогосподарська одиниця із засобами виробництва, з ділянкою землі, худобою тощо), ХАЗЯ́ЙСТВО, ПОДВІ́Р'Я, ГОСПОДА́РКА зах., ГОСПО́ДА заст., ГА́ЗДІ́ВСТВО діал.
— Ти поралася нині до полудня зі мною в господарці, потребуєш тепер відсвіження (О. Кобилянська);