Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Значить пам'ятає частково :D
В оригіналі там "злипаються віченьки"
Рученьки терпнуть, злипаються віченьки...
Боже, чи довго тягти?
З раннього ранку до пізньої ніченьки
Голкою денно верти(с)

А я ж дійсно це в школі вчила.. Не впізнала одразу :)

Читала старі повідомлення..
ми раз туди ходили, це вже була десь друга ночі. Ну, тоді нічого цікавого не було, там і сям групки людей таких, як ми. Випили шампанського та й пішли назад. Ото хіба що прогулялися :)
Та нам іти туди було хвилин 20, від гуртожитку Гігант, де ми святкували
Коли бачу щось таке про студенсьські гуртожитки, одразу згадую, як мені завжди хотілося так пожити :) Мені завжди здавалося, що це так цікаво, якісь пригоди у вас всіх були! :-)

Та хоча б щоденна боротьба "за можливість якось прохарчуватися" теж пригода! :)
Це ж одна кухня на поверх і усі якось повинні там ухитритися щось приготувати. І щоб сусіди не з'їли! :-)

Ну ось, нагадав козі смерть :-) Після цього відео Ютуб підсунув "Як жили люди на середньовічних кораблях" і я ж, звісно, стала його дивитися, бо ми з Леною вже який місяць поспіль дивимося серіали на цю тему :) Я, безумовно, і так нічого хорошого не думала про такі подорожі..
Як можна було це робити, як можна було себе приректи на многомісячне плавання в таких жахливих умовах - і головне, добровільно?? :незрозумію:
Куди тебе вічно заносить в якийсь неймовірний офтоп від початкової теми.
Як класика - на городі бузина, а в Києві дядько.:D

Куди тебе вічно заносить в якийсь неймовірний офтоп від початкової теми.
Я спочатку хотіла про музику. В відео 2 теми: власне музика і тема плавання на кораблях. Так ось, на початку 2000х дуже захоплювалася такою музикою. Вангеліс, Енія, Майк Олдфілд.

Улюблена:

Доброго ранку! Кави з....добром :кава::D

OIG1.NMUQ04lu9cu.jpg
Кавозалежність крокодилів триває! :угу: :-) (хоча на твоєму малюнку скоріш какао, ну це теж - :їжа: :любов:)

Крокі:
- О, для мене вже кружечку кави приготували!

OIG3.webp

Пішла читати про створення пісні. Може, думаю, Вангеліс це написав не як саундтрек до фільму. А, наприклад, задовго до фільму, і мав на увазі "відкриття раю" в смислі якимось духовним шляхом.
Ні, таки саундтрек.

Ти коли навчався в Академії, жив у гуртожитку? :) Які враження, якщо так?
(про гуртожиток художнього училища пам'ятаю, - голодні 90-ті, виживали як могли).

Якщо пропустив пост:

Коли бачу щось таке про студенсьські гуртожитки, одразу згадую, як мені завжди хотілося так пожити :) Мені завжди здавалося, що це так цікаво, якісь пригоди у вас всіх були! :-)

Та хоча б щоденна боротьба "за можливість якось прохарчуватися" теж пригода! :)
Це ж одна кухня на поверх і усі якось повинні там ухитритися щось приготувати. І щоб сусіди не з'їли! :-)

Кавозалежність крокодилів триває! :угу: :-) (хоча на твоєму малюнку скоріш какао, ну це теж - :їжа: :любов:)

Крокі:
- О, для мене вже кружечку кави приготували!

OIG3.webp
Чомусь спала на думку давня реклама Швепса, де ягуар каже крокодилу "Фелікс, разберися!" :D

Ти коли навчався в Академії, жив у гуртожитку? :) Які враження, якщо так?
(про гуртожиток художнього училища пам'ятаю, - голодні 90-ті, виживали як могли).
Погані враження, але інакше не виходило.

Це загальні враження. Але напевно ж були і хоч трохи приємні. :) Святкували щось, наприклад.
Вдома не побачив би нічого нового.
А поїхав туди, туди, ось і побачив ще багато чого.
В мене завжди так шо життя ставить перед фактом - "Пора звідси валити".

Тільки квартиранти почали тихіше проводитися, так тепер в когось кран гуде вже кілька годин. Ми з сусідкою вже постукали у дві квартири, кажуть, що то не в них. Але підозра на ту, де не відчиняють. Сподіваюся, господарка прийде хоч до 12-ї.

Куди тебе вічно заносить
Розповідай про своє знайомство з гуртожитком :)

Та що ж таке! Друге повідомлення, на яке спізнилася. Перше про рученькі-віченьки видалила, ну це вже хай буде ))))

А взагалі хто як вперше потрапив (хоч би в гості) туди?
Немає ж тих, хто взагалі ніколи не зазирав?

Все залежить від гуртожитку. І від людей. То ти про коридорну систему кажеш, мабуть, де одна кухня. Хоча... он в Гиганті (гуртожиток Політеху) не одна, а система коридорна. Просто там величезні коридори :-) А у нас була блочна - 8 кімнат на блоці. Це теж багатенько, звісно, але я не пам'ятаю щоб щось зникало.
Хоча пам'ятаю, як одна з наших розповідала, що напилася і ходила вночі по пожежній драбині (але це просто драбина, а як чорний хід - східці між балконами, до другого поверху). А вона коли напивалася, то мозок вимикався, і пам'ять теж. Так от на ранок виявила у себе в кімнаті кусень сирого м'яса, десь так кіло чи півтори. Розпитала на поверх вище-нижче чи не зникало, ніхто не зізнався :-)

Немає ж тих, хто взагалі ніколи не зазирав?
Я, нажаль :хмммм: :-) тільки різні цікаві розповіді чула від знайомих! :) (Але вже пізніше, ніж вони вчилися)

Особливо натхненно розповідав один знайомий з Харкова (не по ХФ знайомий). У нього було дуже цікаве та бурхливе життя в гуртожитку ХПІ :) Історії були пов'язані з дівчатами, що жили неподалік. І з кухнею-їжею, звісно! :-)

Назад
Зверху Знизу