Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У людей мого покоління, на жаль, зберігається досі совкова звичка.
Заварюють чай у чайнику, ллють у чашку и доливають окропу.
Про себе я це називаю "ослиная моча".
Але якщо пригощають, то свого озуму не вставиш.
Хіба що кажу - налийте мені три чверті з чайника і долийте окропу.
Воно ж однаково буде холодне. А що робити?

Люблю міцний чай і каву. Тому й робітничо-селянський спсіб вдома практикую.
чому?, то такий засіб заварювання і вживання, то не від совка-раніше..:угу: чай для нашого регіону не традиційний напій...
вот наприклад японці -також особистий засіб мають, багато китайської традиції звісно, однак - то є те що смачно особисто їм..:кава:

Взяла участь в акції "Мапі України - жіночі імена". Це на ст м. Історичний музей. Треба обрати жінку, на честь якої назвати вулицю в Харкові. І проголосувати за неї.
Дали дві наліпки як презент :-)
кого ти обрала? :кава:

df3df2d744a0e12458cfd42eea8473ab.webp

Думаю, що нам треба тут влаштовувати власні пиріжкові флешмоби.
Лено, ти як? Сір не проти розважитися. Може ще хтось підтягнеться :)

Які смішні ці ніжки у чоловіків в Версалі - обтягнуті білими панчохами і взуті в туфлі з бантиками :-)
Конкретно у короля дуже смішні ніжки, кривуваті такі :-) І якщо в наш час таки ноги чудово виглядають в джинсах, то з цими панчохами.. :-)
Другий - це брат. Ось у нього ніжки покраще :) (не було кадра, де у обох одночасно ноги нарізно, не в ногу йшли :-) )

ніжки.jpg

Які смішні ці ніжки у чоловіків в Версалі - обтягнуті білими панчохами і взуті в туфлі з бантиками :-)
Конкретно у короля дуже смішні ніжки, кривуваті такі :-) І якщо в наш час таки ноги чудово виглядають в джинсах, то з цими панчохами.. :-)
Другий - це брат. Ось у нього ніжки покраще :) (не було кадра, де у обох одночасно ноги нарізно, не в ногу йшли :-) )

ніжки.jpg
Зате все одразу зрозуміло - я ваш король з ніжками, любить мене:D

Цікава сюжетна лінія з цим "людина в залізній масці". Два фільма такі є, 1976 і 1998 років, останній з Лео ДіКапріо. Як не дивно, цей сюжет "висмоктаний з пальця" з "Віконт де Бражелон, або Десять років по тому", там був такий невеличкий епізод. В свою чергу, ця інсінуація була висмоктана з пальця Олександром Дюма, - звісно, задля оживляжу сюжету книги :-)

Взагалі не пам'ятаю такого у "10 років по тому", - дуже давно читала :)

Назад
Зверху Знизу