Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_3262.jpeg
Білий кіт: "Ну стривай! Завтра я тобі пацюка принесу, побачимо..."

Лена, а ти дивилася серіал "Версаль"? Ну ось немовби нічого такий, стала дивитися. Версаль - це назва богом забутого села в 17 сторіччі :) А тепер! :) Скажи комусь "Версаль" - і одразу промайне в думках неймовірна розкіш, помпезні фонтани, парки-сади.

Людовик 14, цей майбутній сонце, придумав, як утихомирити сварки навколо трону: вирішив поїхати з Парижу і засновати нову резіденцію :) Ти диви який хитрий.

Лена, а ти дивилася серіал "Версаль"? Ну ось немовби нічого такий, стала дивитися. Версаль - це назва богом забутого села в 17 сторіччі :) А тепер! :) Скажи комусь "Версаль" - і одразу промайне в думках неймовірна розкіш, помпезні фонтани, парки-сади.

Людовик 14, цей майбутній сонце, придумав, як утихомирити сварки навколо трону: вирішив поїхати з Парижу і засновати нову резіденцію :) Ти диви який хитрий.
О, це цікаво. А що там з костюмами?

• Це лайк!
Реакції: E.N
Вистоїмо ще стільки, скільки потрібно.
Вчора побачила допис Катерини Соляник, астрологині з Харкова, за думками якої я стежу.

19.02.24
"У прогнозних тенденціях України сьогодні є транзит Плутона по 1-му дому гороскопа. Почався він не вчора і закінчиться не завтра. Цей транзит діє протягом не одного десятка років (у цифрах років – це період приблизно з 2014 до 2051 року). Його основне значення я винесла в заголовок цього посту: трансформуйся чи помри!

Я розумію, що своїми словами я засмучу багатьох. Але це треба розуміти. Випробування завжди даються тільки такі, які в принципі здатний витримати народжений. Долі країн реалізуються протягом не одного терміну життя. Життя людини в порівнянні з життям країни – це одна мить. І деяким доводиться народжуватися і залишати цей світ, проживати свою мить у середині періоду подібних випробувань для життя країни. Нам усім не пощастило жити під час таких трансформацій у житті нашої країни. І побачити кінцевий результат та насолодитися ним зможуть лише наші навіть не діти, а вже онуки та правнуки. Але так чи інакше Україна трансформується і виживе. А ми всі – українці, хто більшою мірою, хто меншою, хто як уміє живе тут, щоб цьому сприяти. Кожен по своєму.
Все це сумно. Але, розуміючи це, потрібно намагатися жити тут і зараз. Що я вкладаю у ці слова? Я вкладаю в них те, що можна описати такою алегорією:

Хтось, бажаючи мати свій будинок, вибирає стратегію: ось збудую будинок і тоді заживу.
А хтось – я житиму і насолоджуватимусь настільки, наскільки це можливо, в процесі будівництва.
Переносячи цю алегорію на наше життя, на сьогоднішній день, можна сказати, що з вищесказаного перший варіант не для нас. Для нас існує лише другий варіант.
І той, хто зможе прийняти його за основу, зможе трохи простіше для себе в емоційному плані прожити поточний момент нашої історії.
І ще. Душа, яка приходить у цей світ прожити земне життя в людському тілі, сама обирає або для неї Хтось обирає, відповідно до її «колишніх заслуг»: в якій країні їй народитися людиною, в якому місті, в якій родині, в яких сім'ї і загалом умовах. А тому душі кожного з нас прийшли прожити в Україні саме цей історичний період не випадково. Ми за законами карми це заслужили своїм минулим життям. Навіщо душі дається земне життя? Для того щоб вона пройшла якісь життєві уроки, отримала свій унікальний досвід. І якщо вона пройде ці уроки з честю, можна сказати, що вона виконала завдання на поточне втілення. І я дуже сумніваюся, що завданням для душі в земному втіленні, де б вона не народилася в тілі людини, є чи добровільно здаватися, приймаючи для себе варіант «далі буде лише гіршим». Або відстрочувати своє життя до якогось моменту, який «краще буде».

Трансформація окремої людини не відбувається легко. Тобто під впливом розслаблюючих чинників – лежачи у шезлонгу з коктейлем на сонячному острові, людина неспроможна трансформуватися у принципі. Йому просто нема для чого трансформуватися. Він трансформується тоді, коли потрапляє у «ж…у». Що ж казати про країну? Але процес трансформації для країни не відбувається з тією ж швидкістю, що і для людини – це роки і роки. Тому навряд чи потрібно зараз намагатися зрозуміти відповідь на запитання «коли все буде гаразд?» Головне просто знати, що воно буде. І просто жити."

Душа, яка приходить у цей світ прожити земне життя в людському тілі, сама обирає
Пам'ятає, я тобі колись казала, що зустрічала таку теорію? А ти сміялася - як це вона може сама обирати. От і Соляник не сперечається з цим. Хоча я не стверджую, що воно так, бо я ж не знаю.

Пам'ятає, я тобі колись казала, що зустрічала таку теорію? А ти сміялася - як це вона може сама обирати. От і Соляник не сперечається з цим. Хоча я не стверджую, що воно так, бо я ж не знаю.
Соляник теж в роздумах: сама чи Хтось :) (Хто б міг бути цей загадковий Хтось? :-) ) Насправді ми дійсно не можемо знати.

Назад
Зверху Знизу