Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
скуштувати м'яких булочок.
Мм, яка смачна булочка попалася :жую:
Згадався сюжет:
Маги (М і Ж) тимчасово помінялися душами. Він, в жіночому тілі, наминає булки з маслом.
Подруга магички:
- Ти що робиш?!! Ти ж обіцяв берегти це тіло!
- А шо поганого я йому роблю? Повір, організм у захваті. :-)

Не рюмсай, діду, це стосується тільки чоловіків у Франції 17-го сторіччя :-)
Фуххх... Бо як згадаю про ті часи коли по місту патлаті хлопці бігали... Та цур йому бо й я здуру колись вирішив піти за тією модою, теж гриву відростив був, а з нею стільки мороки... Добре хоч до кіс справа не дійшла...

Мм, яка смачна булочка попалася :жую:
Згадався сюжет:
Маги (М і Ж) тимчасово помінялися душами. Він, в жіночому тілі, наминає булки з маслом.
Подруга магички:
- Ти що робиш?!! Ти ж обіцяв берегти це тіло!
- А шо поганого я йому роблю? Повір, організм у захваті. :-)
Уявляю як йому жінка помстилася. Певне напилася до поросячого вереску а вранці похмелитися не дала. Щоб знав.

Тобто на війну ти відвела ще 27 років?
По-перше, чого це я, прогноз же не мій.
По-друге, мова йшла про трансформацію України, а не війну. Не сумніваюся, що Катерина Соляник має на увазі "трансформацію в сильну і заможну країну".

Вчора побачила допис Катерини Соляник, астрологині з Харкова, за думками якої я стежу.

19.02.24

І ще. Душа, яка приходить у цей світ прожити земне життя в людському тілі, сама обирає або для неї Хтось обирає, відповідно до її «колишніх заслуг»: в якій країні їй народитися людиною, в якому місті, в якій родині, в яких сім'ї і загалом умовах. А тому душі кожного з нас прийшли прожити в Україні саме цей історичний період не випадково. Ми за законами карми це заслужили своїм минулим життям. Навіщо душі дається земне життя? Для того щоб вона пройшла якісь життєві уроки, отримала свій унікальний досвід.
Сподобалось.
Я би додала - це не пкарання, це шлях для усвідомлення.
Бо якщо відноситись до такої долі, як до покарання, то залишається скиглити і мучитись.
А якщо для усвідомлення - то дивитись і думати. Особливо коли іншого не залишилоось, як ось для мене.
І оскільки я не знаю, що там було у минулому житті, то аналізувати те, що є - усі гріхи і помилки.
З рідними подумки спілкуватись, мовби вони живі.
Тоді ти не скиглиш, а усвідмлюєш, що так було потрібно. Саме для тебе, для твоєї особистої долі.

Останнє редагування:
Доброго ранку! Добра в думках:кава:

OIG29879.webp

По-перше, чого це я, прогноз же не мій.
По-друге, мова йшла про трансформацію України, а не війну. Не сумніваюся, що Катерина Соляник має на увазі "трансформацію в сильну і заможну країну".
У нас не той ворог шоб ще 30 років розкачуватись і робити вигляд шо іде якась трансформація.

Ні, той у третіх. У других то двоюрідний. :)
Та ні. :) Частенько попадалось.
Брат у перших - то двоюрідний.
Перша ступіть рідства - то рідні брати чи сестри.
Їхні діти уже будуть братами у перших. Тобто двоюрідні.

Двоюрідні брати і сестри​

Двою́рідні брати і сестри (брати і сестри у перших, стри́єчні брати і сестри) — діти рідних братів та сестер. Мають спільних бабусю й дідуся.
  • ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
    (брат у перших) — син дядька або тітки, племінник батька або матері
    — (сестра у перших) — дочка дядька або тітки, племінниця батька або матері
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Двоюрідні брати і сестри​

Двою́рідні брати і сестри (брати і сестри у перших, стри́єчні брати і сестри) — діти рідних братів та сестер. Мають спільних бабусю й дідуся.
    (брат у перших) — син дядька або тітки, племінник батька або матері
    — (сестра у перших) — дочка дядька або тітки, племінниця батька або матері
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я цього не пам'ятала, але теж тоді подумала, що за логікою має бути так, бо рідного нема потреба називати "у перших", він рідний, та й усе.

Вважаю невдалим порівнянням. Саме тому, що в людини не було потреби мати тих, кому сподобається, вона могла малювати там, де ніхто не бачить. Ну, якщо хтось побачив - то їй фіолетово. Оце саме виплеснути. Тож це саме ситуація, яку я описала - склади собі в голові чи на папері напиши - і забудь. Ти виплеснув. А роблячи допис в соцмережах, це на 100% робиться для когось, з надією, що оцінять.
людині потрібен зворотній зв"язок.., реакція зовнішнього світу...
то як в мистецтві, "малюнок не є завершеним- поки немає на нього реакції" десь так.. :кава:

Доброго ранку шановні дівчатка та хлопці..:кава:

9cd782f09fe9e95dbdb5c9ee613e17c8.webp

Мені здалося, що Віка спілкувалася серйозно і писала саме так не по приколу. Тому я так і відповіла.
тааак...що там Віка знов не те зробила?? :кава:

якщо про джпитичат - то моє бажання з кимось поговорити..:угу: а робот - відповість одразу.., у нього є неочікувани для мене відповіді.., про серьозність- відповім так, Іронія в тієї розмові - звісно присутня, тож весело імхо..
+ Андрюхін бутербріт - звучить весело..:угу: міло..

Вік, тут мова зайшла... Скажи, будь ласка, як ти вважала правильним (без гугла) написання: бутерброд, бутербрід чи обидва правильні?
Спочатку думав шо таке вік, а то напевно звертання ВікО.:випивка:

Вік, тут мова зайшла... Скажи, будь ласка, як ти вважала правильним (без гугла) написання: бутерброд, бутербрід чи обидва правильні?
бутерброд...
бутербріт/бутербрід...-то для сміху...

Назад
Зверху Знизу