Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
тааак...що там Віка знов не те зробила?? :кава:

якщо про джпитичат - то моє бажання з кимось поговорити..:угу: а робот - відповість одразу.., у нього є неочікувани для мене відповіді.., про серьозність- відповім так, Іронія в тієї розмові - звісно присутня, тож весело імхо..
+ Андрюхін бутербріт - звучить весело..:угу: міло..
То у нас з Ф'ям розмова зайшла. Я подумала, що ти писала "бутербрід" на повному серйозі, тому в чаті і встряла. А Ф'ям сказала, що ти так писала навмисно, і знаєш, що правильно бутерброд.

4438c602215f8777897c6cd71904ae05.webp

• Це смішно!
Реакції: E.N
То у нас з Ф'ям розмова зайшла. Я подумала, що ти писала "бутербрід" на повному серйозі, тому в чаті і встояла. А Ф'ям сказала, що ти так писала навмисно, і знаєш, що правильно бутерброд.
ну, я не на стількі невуч...:D (я подумала, що розмова як раз про навмисне виправлення слів, наприклад нарід...)

У нас так і попереходили на українську мову, а далі - мам, Людк, а Людк.
Скорочення слів - це данина сучасності, а не наслідування рос. ІМХО.
Ти сам вживаєш рос слова, так що хто б казав ))

Скорочення слів - це данина сучасності, а не наслідування рос. ІМХО.
Ти сам вживаєш рос слова, так що хто б казав ))
а вот дійсно, невже в наприклад стародавньому світі не було скорочень? я відверто кажучи не знаю..*це стосується імен особистих також..

В черговий раз подумала, що непогано б жити у селі, принаймні набагато корисніше для здоров'я, зокрема для нервів. Не з мамою, звісно, а з чоловіком. Я вже на 50% на це згодна ))

В черговий раз подумала, що непогано б жити у селі, принаймні набагато корисніше для здоров'я, зокрема для нервів. Не з мамою, звісно, а з чоловіком. Я вже на 50% на це згодна ))
Де ж ти його збираєшся взяти того чоловіка?
Чоловіки на дорозі не валяються.

Ця назовня в плані магазинів одягу себе повністю вичерпала, на мій погляд. :хмммм: :-) Спробувала вчергове прикупити футболку. (в сенсі, вже намагалася, і марно). Здавалося б, що тут складного. Угу, зараз. Колір не той. Виріз не той. Довжина не та. Доведеться в Інеті вибрати, ось де ніяких проблем з вибором. :-)

Залишилось подолати ще якихось 50% :D

Ця назовня в плані магазинів одягу себе повністю вичерпала, на мій погляд. :хмммм: :-) Спробувала вчергове прикупити футболку. (в сенсі, вже намагалася, і марно). Здавалося б, що тут складного. Угу, зараз. Колір не той. Виріз не той. Довжина не та. Доведеться в Інеті вибрати, ось де ніяких проблем з вибором. :-)
Останнім часом тільки так и роблю:)

Хтозна. Але сучасність все більше тяжіє до таких скорочень.
Я стала скорочувати слова в розмовах. :рл: Це якийсь капець :-) Тобто писати цілі слова мені не ліньки, а ось казати вже занадто довго. До чого йде людство? :rolleyes:
Здадався фільм "Суррогати". А непогана ідея. :-) Але не до кінця відпрацьована. Там суррогатами керували все-таки живі люди в тілах. А якщо б просто мозок, без тіла, було б ще краще :-) Хіба це не класно: почуваєшся безсмертним, ніколи не хворіющим і не старіючим, і ти такий і є. Експедиція на Землю в земні тіла зовсім не обов'язково може бути в білкові тела. Віртуальні тіла набагато краще! :ги: Безумовно, для "дорогого Мрзд." наше перебування в білкових тілах нічим не відрізняється від перебування в віртуальних тілах. Це ж не воно, ска, проживає все.

Назад
Зверху Знизу