З жіночої группи в ФБ.
Дівчатка, всім привіт!
Така ситуейшн:
Я після розлучення рік, збираю себе по крихтах.
І тут на Фейсбук до мене додається дуже харизматичний чоловік, дуже приємної зовнішності, починає спілкування ненароком. Щодня спілкуємось. Потім обмінюємось номерами. Як танк, і мені подобається, коли чоловік все бере до рук і веде. Смс доброго ранку, далі в обід, що я їла, як настрій і тд, ввечері на добраніч, щодня спілкуємося голосом; з гумором, є багато про що поговорити. Збираємось зустрітися, він повинен буде прилетіти з іншого міста. Каже, що до цього потрібно зробити угоду з бізнесу ще в інше місто злітати, і потім до мене.
Спілкуємось, він каже, що любить. Я теж закохуюся.
Їде в інше місто по роботі. Минає тиждень. Надсилає фото постійно. Та…що ви думаєте…починає просити грошей ($10,000). Історія, що в тому місті оплата у нього не проходить, банк його там не обслуговується тощо. А йому потрібно пройти інспекцію з обладнання. При чому я теж працюю у цій сфері і такі гроші так, за одну інспекцію норм.
І я в шоці. Звичайно, про жодні гроші з мого боку мови бути не може, ніколи такого не було щоб чоловік грошей просив.
Обліковий запис правильний, з 2019 року, фото всі викладені теж все правильно, але далі вишенька на торті, він відправляє дані свого паспорта.
І теж все вірно.
Далі відправляє броню квитка до мене, але з квитком щось не так. Я питаю назву готелю, де він зупинився. Каже. Я дзвоню туди, прошу з'єднати, відповідають, що такого там немає.
Прошу відео – бачу його на відео, але він скидає і каже, що зв'язок поганий.
Далі він починає вже тиснути, благати, що в нього бізнес руйнується і все в такому дусі.
Я блокую – надто сильний натиск.
Підсумок: думаю про нього тепер щодня.
Що це було? Місяць спілкувалися. На вигляд благородний, дуже цікавий у спілкуванні. Я запала і як тепер його прибрати з думок?
Дівчатка, прошу прокоментуйте. Повелася і повірила у кохання.
Коменти:
- Tinder Swindler - документальний фільм на Нетфлікс саме про такий вид шахрайства.
Тільки той чувак ще й встигав покатати панянок разок на приватному літаку, а потім уже починав просити грошей.
Ну, не буває такого, щоб чоловік у здоровому глузді і тверезої пам'яті просив бабки у жінки, з якою тільки почалися стосунки.
- З особистого досвіду: я думаю у них ціла підпільна організація 😉 мені постійно такі пишуть і на fb і в instagram, причому на робітник, лікарі! 🤦🏼♀️🙄 на такі вигадки йдуть, мамо дорога! .... Один, коли зрозумів, що я його розкусила, почав тиснути на жалість: «Ви дуже хороша добра жінка, зрозумійте, у мене сім'я, ми дуже бідно живемо ..., я не хотів вас образити, вибачте ... » Уявляєте?
- У мене таке буває… на етапі "що ти їла" я перестаю відповідати. Нісенітниця яка. Що я їла? 😂
- А я люблю поприколюватись з такими 😂 відповідаю: не снідала ще, тому що грошей немає