Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку нам.. :кава:
5dfeecf33a7bc9b9bee9df0e2e9eb7e8.webp
:клас: Красивий пиріг.
Нагадало:
Вчора бачила "лінивий наполеон". А в рецепті чомусь апельсини :іржач: Де вони бачили апельсини в нормальному рецепті наполеона? :незрозумію:

Останнє редагування:
:клас: Красивий пиріг.
Нагадало:
Вчора бачила "лінивий наполеон". А в рецепті чомусь апельсини :іржач: Де вони бачили мандарини в нормальному рецепті наполеона? :незрозумію:
Обожнюю таке:сарказм: Переколампоцають рецепт и кажуть, що то "родзинка"

Знов взялася вивчати пральні порошки. Ось тут учень 11 класу (розумний який хлопець!) проводить дослідження, якщо комусь цікаво. Бо з різних сайтів спробуй ще ту інфу наколупай.
"ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗФОСФАТНИХ СИНТЕТИЧНИХ МИЮЧИХ ЗАСОБІВ"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ф'ям, я правильно зрозуміла, що для тебе має значення яким буде стояти твоє прізвище у підпису під віршем?
Бо я щось таке пригадую, що тобі було все одно, хоч і взагалі не підписуйте :-)

З жіночої группи в ФБ.

Дівчатка, всім привіт!
Така ситуейшн:
Я після розлучення рік, збираю себе по крихтах.
І тут на Фейсбук до мене додається дуже харизматичний чоловік, дуже приємної зовнішності, починає спілкування ненароком. Щодня спілкуємось. Потім обмінюємось номерами. Як танк, і мені подобається, коли чоловік все бере до рук і веде. Смс доброго ранку, далі в обід, що я їла, як настрій і тд, ввечері на добраніч, щодня спілкуємося голосом; з гумором, є багато про що поговорити. Збираємось зустрітися, він повинен буде прилетіти з іншого міста. Каже, що до цього потрібно зробити угоду з бізнесу ще в інше місто злітати, і потім до мене.
Спілкуємось, він каже, що любить. Я теж закохуюся.
Їде в інше місто по роботі. Минає тиждень. Надсилає фото постійно. Та…що ви думаєте…починає просити грошей ($10,000). Історія, що в тому місті оплата у нього не проходить, банк його там не обслуговується тощо. А йому потрібно пройти інспекцію з обладнання. При чому я теж працюю у цій сфері і такі гроші так, за одну інспекцію норм.
І я в шоці. Звичайно, про жодні гроші з мого боку мови бути не може, ніколи такого не було щоб чоловік грошей просив.
Обліковий запис правильний, з 2019 року, фото всі викладені теж все правильно, але далі вишенька на торті, він відправляє дані свого паспорта.
І теж все вірно.
Далі відправляє броню квитка до мене, але з квитком щось не так. Я питаю назву готелю, де він зупинився. Каже. Я дзвоню туди, прошу з'єднати, відповідають, що такого там немає.
Прошу відео – бачу його на відео, але він скидає і каже, що зв'язок поганий.
Далі він починає вже тиснути, благати, що в нього бізнес руйнується і все в такому дусі.
Я блокую – надто сильний натиск.
Підсумок: думаю про нього тепер щодня.
Що це було? Місяць спілкувалися. На вигляд благородний, дуже цікавий у спілкуванні. Я запала і як тепер його прибрати з думок?
Дівчатка, прошу прокоментуйте. Повелася і повірила у кохання.

Коменти:
- Tinder Swindler - документальний фільм на Нетфлікс саме про такий вид шахрайства.
Тільки той чувак ще й встигав покатати панянок разок на приватному літаку, а потім уже починав просити грошей.
Ну, не буває такого, щоб чоловік у здоровому глузді і тверезої пам'яті просив бабки у жінки, з якою тільки почалися стосунки.

- З особистого досвіду: я думаю у них ціла підпільна організація 😉 мені постійно такі пишуть і на fb і в instagram, причому на робітник, лікарі! 🤦🏼‍♀️🙄 на такі вигадки йдуть, мамо дорога! .... Один, коли зрозумів, що я його розкусила, почав тиснути на жалість: «Ви дуже хороша добра жінка, зрозумійте, у мене сім'я, ми дуже бідно живемо ..., я не хотів вас образити, вибачте ... » Уявляєте? :-)

- У мене таке буває… на етапі "що ти їла" я перестаю відповідати. Нісенітниця яка. Що я їла? 😂

- А я люблю поприколюватись з такими 😂 відповідаю: не снідала ще, тому що грошей немає

З жіночої группи в ФБ.

Дівчатка, всім привіт!
Така ситуейшн:
Я після розлучення рік, збираю себе по крихтах.
І тут на Фейсбук до мене додається дуже харизматичний чоловік, дуже приємної зовнішності, починає спілкування ненароком. Щодня спілкуємось. Потім обмінюємось номерами. Як танк, і мені подобається, коли чоловік все бере до рук і веде. Смс доброго ранку, далі в обід, що я їла, як настрій і тд, ввечері на добраніч, щодня спілкуємося голосом; з гумором, є багато про що поговорити. Збираємось зустрітися, він повинен буде прилетіти з іншого міста. Каже, що до цього потрібно зробити угоду з бізнесу ще в інше місто злітати, і потім до мене.
Спілкуємось, він каже, що любить. Я теж закохуюся.
Їде в інше місто по роботі. Минає тиждень. Надсилає фото постійно. Та…що ви думаєте…починає просити грошей ($10,000). Історія, що в тому місті оплата у нього не проходить, банк його там не обслуговується тощо. А йому потрібно пройти інспекцію з обладнання. При чому я теж працюю у цій сфері і такі гроші так, за одну інспекцію норм.
І я в шоці. Звичайно, про жодні гроші з мого боку мови бути не може, ніколи такого не було щоб чоловік грошей просив.
Обліковий запис правильний, з 2019 року, фото всі викладені теж все правильно, але далі вишенька на торті, він відправляє дані свого паспорта.
І теж все вірно.
Далі відправляє броню квитка до мене, але з квитком щось не так. Я питаю назву готелю, де він зупинився. Каже. Я дзвоню туди, прошу з'єднати, відповідають, що такого там немає.
Прошу відео – бачу його на відео, але він скидає і каже, що зв'язок поганий.
Далі він починає вже тиснути, благати, що в нього бізнес руйнується і все в такому дусі.
Я блокую – надто сильний натиск.
Підсумок: думаю про нього тепер щодня.
Що це було? Місяць спілкувалися. На вигляд благородний, дуже цікавий у спілкуванні. Я запала і як тепер його прибрати з думок?
Дівчатка, прошу прокоментуйте. Повелася і повірила у кохання.

Коменти:
- Tinder Swindler - документальний фільм на Нетфлікс саме про такий вид шахрайства.
Тільки той чувак ще й встигав покатати панянок разок на приватному літаку, а потім уже починав просити грошей.
Ну, не буває такого, щоб чоловік у здоровому глузді і тверезої пам'яті просив бабки у жінки, з якою тільки почалися стосунки.

- З особистого досвіду: я думаю у них ціла підпільна організація 😉 мені постійно такі пишуть і на fb і в instagram, причому на робітник, лікарі! 🤦🏼‍♀️🙄 на такі вигадки йдуть, мамо дорога! .... Один, коли зрозумів, що я його розкусила, почав тиснути на жалість: «Ви дуже хороша добра жінка, зрозумійте, у мене сім'я, ми дуже бідно живемо ..., я не хотів вас образити, вибачте ... » Уявляєте? :-)

- У мене таке буває… на етапі "що ти їла" я перестаю відповідати. Нісенітниця яка. Що я їла? 😂

- А я люблю поприколюватись з такими 😂 відповідаю: не снідала ще, тому що грошей немає
Всеж таки не вистачає у реакціях смайла-:рл:

Ф'ям, я правильно зрозуміла, що для тебе має значення яким буде стояти твоє прізвище у підпису під віршем?
Я вважаю, що в даному випадку (2 рядки) право "першої шлюбної ночі" має той, хто написав 2 перших рядки :)
А ось в випадку одного рядка, як було у мене, - хоч взагалі мене не згадуйте :ги:

Я вважаю, що в даному випадку (2 рядки) право "першої шлюбної ночі" має той, хто написав 2 перших рядки :)
А ось в випадку одного рядка, як було у мене, - хоч взагалі мене не згадуйте :ги:
Зрозуміло. Я-то міркую інакше з огляду на читачів.

Заняття в нашій школі були нещодавно. А я думала, що це я сама раптово захотіла техніки робити :-)
А це відгук однієї учениці, я її знаю особисто, в неї там якась страшна хвороба, з якою довго не живуть і ліків від неї немає.

Доброго вечора шановні Вчителя!
Ледве стримувалась щоб раніше не писати, як кажуть "щоб не злякати гарне", тепер можна))
Дуже дякую за новий У-Сін. Всі нові техніки були чудові, цікаві і сильні! Але для мене особливо відгукнулась техніка зміни кольорів. Я вже перестала ходити до лікарів бо ніякого толку. Слух і зір набагато кращіми стали.Слишати стала те чого не чула раніше. Пройшло запалення з очей, сильні різі, печіння,дуже хворіли очі, можливо і тиск очей був. Мені здається і пам'ять покращилась і голова якось інакше працювати стала. Зір та слух я відчула покращення після першої техніки. Але дуже відчула все на собі коли до навчання повернулася. Я була так здивована! Там де було 20% стало 80%. Сподіваюсь я не перебільшую. Слух, зір, голова...неймовірно! Нажаль про що мріяла поки не відбулося, але і на цьому дякую!🙏Це дуже важливо для мене🙏 Загалом я повернулась з семінару сильніша і як завжди багато було гарного. Як хочеться на інщі семінари!
Дуже вдячна Вам і Ващій чудовій родині за велику працю!🙏
Бажаю Вам міцного здоров'я, багато сил, любові та благодаті!🙏💗💖❤️‍🔥

Оголосіть всі титри будь ласка!

Я про авторів, їх же у титрах пишуть ))
Іра, я можу прибрати свій голос, якщо тобі так буде зручніше. Мені-то, дійсно, що :)
Ні, дякую, я хочу знати думку авторів, бо ми з модерами це не вперше з'ясовуємо. Останнього разу, коли розмова про це була, трохи погризлися зі Скориною, після чого вона видалилася з модерів і з групи. А зараз же повернулася - і знов той самий камінь :-)
Просто так їм з Риммою звично, бо так було в ВК. Ну і за логікою це правильно. Але мої міркування такі: читачі не знаю хто який рядок писав, тобто їм однаково хто на якому місці. Але зазвичай люди запам'ятовують краще перше прізвище, ну і взагалі хто стоїть перший, то ніби-то більше зробив (це не саме про вірші). А от щодо внеску, то тут я вже категорично налаштована: завершити рядки можуть і 50 осіб, а гарний вірш може бути, наприклад, в трьох з них. То важливіше хто як закінчив, а не хто наштовхнув на написання продовження.
Мені особисто все одно, бо я не люблю писати 2х2. В мене так не дуже фантазія працює. Але я хочу, щоб автори не були ображені. Оскільки ми колись домовилися робити як пропоную, то так я підписувала авторів більше року, а потім модери почали писати по-своєму, і аж до з'ясовування стосунків. Тому опитування :)

Тепер я дісталася і до складу парфумів. Маю на увазі шкідливі речовини. В обох своїх знайшла один інгредієнт. Хоча можливо вони ще якось інакше називаються, бо там є і просто літера з цифрами, може то друга назва :незнаю:
Коротше, парфуми теж краще бризкати десь на балконі, і не на шкіру, а на одяг :) Хоча запах все одно чути, в тому-то й сенс. А виходить, що вдихаєш хімічні сполуки.
А господарське мило, я як і вважала все життя, менш шкідливе, ніж порошок. Але то ще треба склад читати, бо там теж зараз пхають різне.

Назад
Зверху Знизу