Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Прокидаємося з добром :кава:

OIG4543.jpg
який гарний ранок у цього котика..::кручусь:
10 ранку...:кава:

Мої коти вранці влаштували голосовий батл – хто кого перенявчить. Сиділи і кричали один на одного якимись тірольськими йодлями:кіт::кіт: :D
напевно, їм наснилося що вони канарейки..:угу:

Мої коти вранці влаштували голосовий батл – хто кого перенявчить. Сиділи і кричали один на одного якимись тірольськими йодлями:кіт::кіт: :D
У вас десь поряд є наречена?

У них в цьому немає потреби. Це у них з'ясування хто старший по квартирі:D
Найближчий до них cородич у квартирі навпроти, але теж кіт
Я щось підзабула, але мені здавалося, що прийомні один з них не кастрований.

І з'ясовують хто головний? У мого брата кіт кастрований, то у них у дворі як позбираються сусідські молоді коти, як давай нявчати та битися! Може його за дівчинку сприймають, не знаю :незнаю: А він собі ходить, взагалі уваги на них не звертає, його не хвилює хто головний у дворі :-)

І з'ясовують хто головний? У мого брата кіт кастрований, то у них у дворі як позбираються сусідські молоді коти, як давай нявчати та битися! Може його за дівчинку сприймають, не знаю :незнаю: А він собі ходить, взагалі уваги на них не звертає, його не хвилює хто головний у дворі :-)
Так, з'ясовують. Не часто, але регулярно:) Можуть й ляпасів надавати один одному:)

У них в цьому немає потреби. Це у них з'ясування хто старший по квартирі:D
Найближчий до них cородич у квартирі навпроти, але теж кіт
може вони сперечалися хо буде готувати тобі сніданок..
звісно -кожний з них хтів..:кава:

може вони сперечалися хо буде готувати тобі сніданок..
звісно -кожний з них хтів..:кава:
Та яке там!:D Щоранку я йду на кухню в супроводі цих двох морд. Хочеться, звичайно, думати, що це почесна варта, але розумію - це конвой!:D

Це у них з'ясування хто старший по квартирі
Як не дивно, кішки теж постійно влаштовують розбірки, хто головний. Здавалося б! :)
У подруги постійно кішки. Дві, три, іноді чотири. Зараз дві. Жодного разу такого не було, щоб все було тихо-мирно. Постійні ляпаси, біганина і гарчання. :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Читала, що сіамські рідко мітять. Може брехня :)
Проблему краще запобігти. Мій попередній кіт п'ять років нічого не мітив у квартирі, де виріс. Ми переїхали та почалося. Встиг відтягнутися за всі попередні роки

Назад
Зверху Знизу