Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Проблему краще запобігти. Мій попередній кіт п'ять років нічого не мітив у квартирі, де виріс.
Звісно. Це я до того, що не завжди мітять. Бач, і твій не мітив, поки не переїхали.

Хто ще не їв гречотто вони багато втратили.
Я іноді готую таке: гречана каша, до неї сметанний соус з засмаженими цибулею-морквою, спеції. По класиці, в цей соус треба гриби ще покласти, але їх вдома зазвичай не буває :-), тож обходжуся без них. Так ось, може це і є гречотто? :rolleyes:

Я відмовилася від зобов'язань постити у ВП, і наче тягар з шеї зняла. Але ж дівчата одразу розбалувалися! Сьогодні, наприклад, ніхто ще нічого не запостив.

Я відмовилася від зобов'язань постити у ВП, і наче тягар з шеї зняла. Але ж дівчата одразу розбалувалися! Сьогодні, наприклад, ніхто ще нічого не запостив.
Зніми і цей тягар - переживання за те, хто і коли туди запощує :)

Зніми і цей тягар - переживання за те, хто і коли туди запощує :)
Я ще не переживаю. Це легке невдоволення людьми, які взяли на себе зобов'язання і не виконують. Я хотіла запропонувати модераторство іншій людині. Римма захотіла Олю. Я сказала, що вона ж постійно зайнята, але якщо зможе... Римма з нею побалакала і сказала, що зможе. І ось вже тиждень я спостерігаю, що не дуже-то вона й може. Навіщо тоді бралася? Хоча я поки що не планую повертати собі посаду, я насолоджуюся свободою ))

Я іноді готую таке: гречана каша, до неї сметанний соус з засмаженими цибулею-морквою, спеції. По класиці, в цей соус треба гриби ще покласти, але їх вдома зазвичай не буває :-), тож обходжуся без них. Так ось, може це і є гречотто? :rolleyes:
Ні, по моєму це не гречотто.

Я ще не переживаю. Це легке невдоволення людьми, які взяли на себе зобов'язання і не виконують. Я хотіла запропонувати модераторство іншій людині. Римма захотіла Олю. Я сказала, що вона ж постійно зайнята, але якщо зможе... Римма з нею побалакала і сказала, що зможе. І ось вже тиждень я спостерігаю, що не дуже-то вона й може.
Може, в неї інше уявлення щодо частоти постів.
Зайшла до Робак. Ти не пам'ятаєш, чий це нік - ethopmevoila?

Довго думала, яке відношення має гречотто (різотто, але з гречкою) до *****ів і щей, так нічого і не придумала :-)
тому що ця страва придумала *****амі...(наскількі я знаю):)
Доброго ранку нам.. :кава:
5dfeecf33a7bc9b9bee9df0e2e9eb7e8.webp

Доброго ранку! Добра з добром:кава:

OIG2765.jpg

Мабуть, в квартирі живуть 3 людини і усім кудись треба. Тож кожний завів свій годинник на потрібний час. До того ж, у всіх час йде по-різному. :незрозумію: :-)

Назад
Зверху Знизу