Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коли бачу "салат мімоза", аж пересмикуюся :-) Ніколи не розуміла, що в ньому може бути смачного. :-)
Я люблю. Дуже давно не їла, треба хоч на НР зробити чи що. А ще люблю салат, де сирок, морква, і майонез з часником. Хоча дехто готує його - замість моркви яйце.

То вони (британці) тебе ввіли в оману. У моєї подруги такий кіт із задоволенням об'їдає собачку :D
Я це зрозуміла так, що кіт їсть собачку, ну по типу як об'їдає - "обгладьівает".
І намагалася зрозуміти як це :-)

Останнє редагування:
  • Це смішно!
Реакції: E.N
Ризикнула замовити лінзи через інет. Ну, люди добрі, є ж різниця - 800 і 1600 грн?
Подивимося :) Менеджер справив приємне враження по телефону.

Я це зрозуміла так, що кіт їсть собачку, ну по типу як об'їдає - "обгладьівает".
І намагалася зрозуміти як це :-)
В мові немає точного еквіваленту перекладу.
Найближче - обгризає.
А "обгладьівать", схоже, від "Глад - голод" пішло.

Из
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
+ -гладывать (
), далее от
, от кот. в числе прочего произошли: русск. глодать, гложу́, укр. глода́ти, болг. гло́жда, сербохорв. гло̀дати, словенск. glódati, чешск. hlodat, польск. głodać, в.-луж. hłodać, н.-луж. głodaś «скрести». Возм., родственно др.-исл. glata «уничтожать».

чешск. hlodat - гризти
польск. głodać - голодувати
словенск. glódati - гризти

У однієї знаймої був вираз - что тьі воду жлокчешь?
У словнику є жлуктати. То вона мабуть трохи неправильно вимовляла. Жлукчеш.
Це як я не так давно придумала "отетеревіти". Знала колись слово, підзабула як правильно звучить, тож як придумалося, так і сказала. Отак і вона :-)

У словнику є жлуктати. То вона мабуть трохи неправильно вимовляла. Жлукчеш.
Це як я не так давно придумала "отетеревіти". Знала колись слово, підзабула як правильно звучить, тож як придумалося, так і сказала. Отак і вона :-)
А як же "оскорба"? :D

Назад
Зверху Знизу