Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хіба що винос мозку чоловікові ( но це ж дрібниці :D)
Винос мозку теж не потрібен. Я не любитель розборок. Мені подобається, коли кожен займається своєю справою, і не заважає одне одному.
До речі, жінок це теж стосується - щоб займалися своїми особистими справами і не сунули носа в чужі.

Останнє редагування:
Але те, шо я назвала тибетською, а потім виправилась - бірманська - вона пухнаста і схожа на те фото, що я поставила.
Кіт у розвитку мало змінився, а кішечка дуже.
А чому "але"? Я про бірманську нічого не казала взагалі, я на питання Ф'ям відповідала. Бірманські пухнасті, а пухнасті мені не подобаються. А окрас однаковий, і у тайської, і у сіамської, і у бірманської :)

Але те, шо я назвала тибетською, а потім виправилась - бірманська - вона пухнаста і схожа на те фото, що я поставила.
Кіт у розвитку мало змінився, а кішечка дуже.
З дитинства захоплювалася бірманськими кішками, альбоми з фоточками збирала :) Подобається, що окрас як сіамскі, але пухнасті.

Але тримати таку розкіш вдома не наважилася б, занадто велика відповідальність :-)

Мені б тих, що попростіше. Чорних, чорно-білих, сірих, триколірних з вулиці :)

Винос мозку теж не потрібен. Я не любитель розборок. Мені подобається, коли кожен займається своєю справою, і не заважає одне одному.
До речі, жінок це теж стосується - щоб займалися своїми особистими справами і не сунули носа в чужі.
Я і мені - це не про сімейні відносини....

З дитинства захоплювалася бірманськими кішками, альбоми з фоточками збирала :) Подобається, що окрас як сіамскі, але пухнасті.

Але тримати таку розкіш вдома не наважилася б, занадто велика відповідальність :-)

Мені б тих, що попростіше. Чорних, чорно-білих, сірих, триколірних з вулиці :)
Породисті теж є на вулицях. А в чому різниця в відповідальності? Хіба ти до вуличних гірше ставитимешся? Я вважаю, що більша відповідальність, якщо ти їх розводиш.
Але мені не треба саме породисту, хай буде вуличний тайський метис. Або просто чорний. Мені ж і чорні коти подобаються :кіт:

Отож моя родичка купила кота для дитини за шалені гроші. Ну дитина сфотографувалась і пішла до свого планшета.
Відповідальності купа, матері ніколи. Подарували кота знайомому. він на котах помішаний.
Десь через рік купив коту сестричку від тих же батьків, щоб кіт не нудьгував, коли він на роботі. ?)
Обоє стерилізовані. А я дивилась на фото здалеку у ФБ, як вони росли. Кіт майже білий, а у кішечки багато коричневого на голівці.

Я і мені - це не про сімейні відносини....
В тебе свій погляд, в мене - свій. Не розумію чому як тільки заходить мова про моє особисте життя, ти втручаєшся з "мудрими порадами" та шпильками. Хай кожен дивиться за собою.

В тебе свій погляд, в мене - свій. Не розумію чому як тільки заходить мова про моє особисте життя, ти втручаєшся з "мудрими порадами" та шпильками. Хай кожен дивиться за собою.
Я не втручаюсь і не сперечаюсь,, висловлюю *свій погляд.
Якщо тебе щось в цьому чипляє, то ж твої таракани.

Мені писати те, що тобі подобається і збігається з твоєю думкою чи то, що я думаю?! Чи припинити писати щось взагалі?

Я не втручаюсь і не сперечаюсь,, висловлюю *свій погляд.
Якщо тебе щось в цьому чипляє, то ж твої таракани.

Мені писати те, що тобі подобається і збігається з твоєю думкою чи то, що я думаю?! Чи припинити писати щось взагалі?
Не треба мені твого погляду. Ти про мої стосунки з чоловіками знаєш лише з форумного спілкування, де пости пишуться під настрій, тож твої "висновки" ні про що. Взагалі нічого не треба мені писати. Я припиняю з тобою спілкування.

Що ж, мабуть прийшла пора видалитися з форуму.
Всім добра.

Всім добра.
Мій досвід підказує, що це незручно.
Бо захочеться щось прочитати, а у тебе у телефоні застереження - вам дається тиждень на роздуми. І ніяк його не обійдеш.
З ноутбука читати можна.

А краще ніж два кота - це три кота? :-)
Не наважуюсь поки що. Хоча мені вже натяки робили неодноразово. Минулого разу Генрі тиждень вив, як у джунглях, скривдженим леопардом :D З Гаррі проблем не буде точно, він за будь-який кипіш, крім голодування :їжа: :D

А після нашої розмови про плов хтось його зробив? Я - так. Рис з м'ясом :-)
Меня борщу захотілось. Повну каструлю на тиждень. :) Прямо зараз, та тре терпіти до нового року. Або до того різдва, що вже не наше.
Люди все розберуть, і де мені шукати ті ребра?

Всім добра.
Що взагалі таке, чого усі намагаються видалитися з форуму, коли він і так ледве дихає і потребує кожної нормальної людської одиниці?! Нерви, розумію. Усі залишайтеся, будь ласка. Після війни де будемо спілкуватися??! Де привітати одне одного?!

• Це лайк!
Реакції: E.N
Не наважуюсь поки що. Хоча мені вже натяки робили неодноразово. Минулого разу Генрі тиждень вив, як у джунглях, скривдженим леопардом :D З Гаррі проблем не буде точно, він за будь-який кипіш, крім голодування :їжа: :D
Мені здається, два кота - це ідеальна кількість :) Три перебір.. Хоча, безумовно, красиво :) :кіт: :кіт: :кіт:

Назад
Зверху Знизу