Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А краще ніж два кота - це три кота? :-)
Не наважуюсь поки що. Хоча мені вже натяки робили неодноразово. Минулого разу Генрі тиждень вив, як у джунглях, скривдженим леопардом :D З Гаррі проблем не буде точно, він за будь-який кипіш, крім голодування :їжа: :D

А після нашої розмови про плов хтось його зробив? Я - так. Рис з м'ясом :-)
Меня борщу захотілось. Повну каструлю на тиждень. :) Прямо зараз, та тре терпіти до нового року. Або до того різдва, що вже не наше.
Люди все розберуть, і де мені шукати ті ребра?

Що ж, мабуть прийшла пора видалитися з форуму.
Всім добра.
Що взагалі таке, чого усі намагаються видалитися з форуму, коли він і так ледве дихає і потребує кожної нормальної людської одиниці?! Нерви, розумію. Усі залишайтеся, будь ласка. Після війни де будемо спілкуватися??! Де привітати одне одного?!

• Це лайк!
Реакції: E.N
Не наважуюсь поки що. Хоча мені вже натяки робили неодноразово. Минулого разу Генрі тиждень вив, як у джунглях, скривдженим леопардом :D З Гаррі проблем не буде точно, він за будь-який кипіш, крім голодування :їжа: :D
Мені здається, два кота - це ідеальна кількість :) Три перебір.. Хоча, безумовно, красиво :) :кіт: :кіт: :кіт:

Мені здається, два кота - це ідеальна кількість :) Три перебір.. Хоча, безумовно, красиво :) :кіт: :кіт: :кіт:
Гаррі зараз хропе в рожевому пледику. І начебто невеликий звір, а довелося на ліжку моститься скраєчку і не зі свого боку.:D

:їжа:

Лена, а що зараз дивишся? Ти додивилася Гаррі Уальд?
Вже подивілася. Зараз Кондор. Ну там ЦРУ, зрадники, террористи и все такое

1672920665_610x900_1994.webp

Я так і не зрозуміла - тобі коти натяки робили? :-)

Нерви, розумію. Усі залишайтеся, будь ласка. Після війни де будемо спілкуватися??! Де привітати одне одного?!
Так нерви. Зараз тяжкий час - час довгих ночей. Коли ноч скризь, на душе та серце

Чому?
На борщ я сьогодні не зібралася, але зупку курячу зварила. Бо цеж неможливо - така купа рецептів в темі :D
А в мене зараз будуть ще й млинці. Із малиною з цукром, яка заморожена.

А в мене зараз будуть ще й млинці. Із малиною з цукром, яка заморожена.
) От я сьогодні на таких типу "нєрвах" картопляників наліпила насмажила, із м'ясом , трошки так, на два тазика :D
Ну що за спокуса! :D

Чому?
На борщ я сьогодні не зібралася, але зупку курячу зварила. Бо цеж неможливо - така купа рецептів в темі :D
Суп завтра зварю. Але мені завжди бажається того, чого нема.
Вже розморозила шмат курки.

Гаррі зараз хропе в рожевому пледику. І начебто невеликий звір, а довелося на ліжку моститься скраєчку і не зі свого боку.:D
Була у мене сусідка, вже покійна. Працювала у кіоску і серед лютої зими підібрала там кошетянко.
Воно підросло, виявилось кішечкою и почало до мене у гості заходити, як до себе додому.
І тут у нас відкрився магазин іх різними іграшками для котів.
Сусідка каже - а давай купимо удвох кішці іграшку, я там придивилась.
Кажу - а чого це удвох? це ж твоя кішка!
Сусідка - таж вона до тебе ходить, то виходить, що і твоя.
- Добре, - кажу, - пішли.
Вибрали таке сідало триповерхове, з круглими підставками, щоб кішка лежала. Скрізь миші пухнасті поприв*язувані на резинках. ..
Принесли до неї додому, сіли на канапі, іграшку кішці поставили, дивимось, що далі буде. Кішка обдивилась, торкнулась до мишей, подивилась, як вони навкруги обертаються, і пішла спати на диван. :(

Назад
Зверху Знизу