Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти з нами пограєш? Треба придумати з якою випічкою ми у тебе асоціюємося - кожна окремо - і прислати мені :) Про тебе ми вже написали :-)
Вже читав про випічку, три дні тому. Невже не зважаючи на все не вдалося цього уникнути.:D

• Це смішно!
Реакції: E.N
На нашій темі не позначилося, на малювалках теж. Що у київстара проблеми я знаю, але то в людей з реалу, а тут якось і не пов'язала.
В принципі з компютером і кабельним інтернетом не так страшно.

Як класно все-таки зіграв злодія Етельвольда актор Гаррі Макінтайр. Таку суміш боягузства, зарозумілості, підлості ще спробуй зіграй :-)
Ще й ходив з тією наліпкою на оці :-)

Макінтайр.webp

Мати Василева! Я чую запах чоловічого парфума. Причому того, що мені подобався. Я з'їхала з глузду? Не може ж він по вентиляції завіятися? :іржач:

А, зрозуміла. То я взяла нещодавно випране покривало. А виявляється, що запах цього порошку трошки той парфум нагадує :іржач:

Я чую зараз чоловічого парфума. Причому того, що мені подобався. Я з'їхала з глузду? Не може ж він по вентиляції завіятися?
Може. У нас постійно від сусідів то піна для ванни пахне, то чоловічий одеколон, то ароматизатор повітря. Може, хтось новий в твій будинок заселився :зуби:

Мати Василева! Я чую зараз чоловічого парфума. Причому того, що мені подобався. Я з'їхала з глузду? Не може ж він по вентиляції завіятися? :іржач:

А, зрозуміла. То я взяла нещодавно випране покривало. А виявляється, що запах цього порошку трошки той парфум нагадує :іржач:
Ну ось. А я вже виришила, що то у тебе хто під двірима стоїть урочисто з букетом і не наважується постукати :D

Останнє редагування:
Як класно все-таки зіграв злодія Етельвольда актор Гаррі Макінтайр. Таку суміш боягузства, зарозумілості, підлості ще спробуй зіграй :-)
Ще й ходив з тією наліпкою на оці :-)

Гаррі Макінтайр.jpg
И не кажи. Роль вдалася. Навить жалко було, що його не буде далі

Добре шо не з кухні іде потік.
Нажаль, теж іде. Але дивним шляхом: знов же таки через ванну кімнату :незрозумію: Як воно влаштовано, хз. :іржач: Як таке може бути, що з ванної кімнати тхне то підгоріле картопляне рагу, то підгорілі ж сирники, то раптом парфуми.

Отже, хто з нас хто :-)

Ф'ям - тістечко бизе, пиріг з яблуками, торт з мармеладом.

Лена - круасан з шоколадом, торт "Золотий Ключик", торт "Шер амі".

Іронія - шоколадне тістечко, тістечко з малиновим суфле, печиво з горішками.

Айвенго - пиріжок з м'ясом, бурекас з сиром, слойка з сиром.

Вікуля - медова пахлава

Назад
Зверху Знизу