Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А щодо тих пласких печеньок - ти таке їси? Проблема в тому, що воно несолодке. Думала, воно якось цікаво називається. Ні, всього-навсього "зернове". Ти якось казала, береш якесь цікаве.. А, біскотті!
Їла колись. Воно буває різних фірм, і мені подобалося те, що більш піджарене, там і зернята піджарені і смачні. А от чого я перестала його їсти? Точно не пам'ятаю, але, здається, я зламала об нього чи зуб чи пломба випала. Воно ж таки тверденьке.
Позавчора зуб зламався через шоколадку, там виявився засохлий ізюм. Ну і зуб взагалі був у такому стані, що це мало трапитися. Але від шоколадок мене не відвернуло. Вчора купила іншу :)

Айвенго! Ти де? Я написала піджарені замість підсмажені. Аж двічі :ги:

• Це смішно!
Реакції: E.N
І от знову: в холодильнику тушкована картопля, в морозилці котлети. А мені хочеться хліба з майонезом :-)

Уявляєш (звісно ж, уявляєш! :) ) - довелося відмовитися від слухання продовження книжки. Його читає інша актриса з неприємним голосом. Спробувала послухати ще щось цієї ж авторки - ще гірша чтиця :іржач: Так пафосно завиває.

Давайте організуємо вечір спогадів.
Ф'ям, придумай тему! :)

Читала "2024. Виклики і перспективи". Там Буданов каже: «Можу вам єдине сказати: планів вести війну у 2025 році російська федерація станом на зараз не має. Можливо, під кінець 2024 року, якщо нічого не зміниться, вони будуть це коригувати. Але наразі планів таких у них немає.".

Але я не про це. Побачила серед фоток фото Соні Кошкіної (взагалі-то вона Василенко), шеф-редакторки сайту LB.ua. Дуже воно мене насмішило.
Одразу згадалося "Спекотна жінка, мрія поета" (с) О.Бендер :-)

657ae56857bef.webp

Давайте організуємо вечір спогадів.
Ф'ям, придумай тему! :)
У нас зі спогадами не дуже складається :) Нагадує ту гру в Джентльменах удачі:
- Кажи город на А.
- Джамбул.
- Чому Джамбул?
- Тому що там тепло, там мій дім, там моя мама живе.

Так і зараз, загадаю "що ви робили в... такому-то році", - відповідь буде про який завгодно, але не той рік, що загадано :)

Навіщо морозити котлети?
Щоб були :-) Я від мами привезла, але трохи з'їм - і більше не хочеться. А потім через кілька тижнів може захотітися, а вона вже ось, тільки розпарити.
У нас зі спогадами не дуже складається :) Нагадує ту гру в Джентльменах удачі:
- Кажи город на А.
- Джамбул.
- Чому Джамбул?
- Тому що там тепло, там мій дім, там моя мама живе.

Так і зараз, загадаю "що ви робили в... такому-то році", - відповідь буде про який завгодно, але не той рік, що загадано :)
Так спогади можуть бути не про рік, а про події. Про рік я нізащо не згадаю. Ну, деякі можу вирахувати - по важливим подіям ))

То кому там дякувати що ходиш як дурбелик без звʼязку.
Ти з нами пограєш? Треба придумати з якою випічкою ми у тебе асоціюємося - кожна окремо - і прислати мені :) Про тебе ми вже написали :-)

Назад
Зверху Знизу