Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, тоді треба насмажити котлет :ги: Не дуже багато, 1 сковорідку :) Я теж можу, якщо зголодніла, таскати котлети, навіть нерозігріті, - дуже зручно :-)
Я їх наїлася кілька місяців тому, і мені їх теж не хочеться. Я ж кажу, що довго не хочеться тієї їжі, що поїла.

Ви збожеволіли! Що мені тепер робити? На ніч дивлячись іти готувати? :D

Як ці одноманітні імена дістають! :іржач: :рл: Спробуй тут запам'ятати, де хто :-)

Етельред. Етельфледа. Етельвольд! :рл: Етельхейм. Етельстан. Ельфледа. Ельфвіна. Етельвірд. Ельсвіта. Ельфрік.

Ти їх усіх переписала? Як я сама не здогадалася! :D

Якщо я правильно зрозуміла, то автор проекту Борис Никончук.

1702584043695.webp

Айвенго, ти де?

OIG.2dDUmMYY8mPP1.nSs1hH.webp

Останнє редагування:
Щось мені за останній тиждень аж два підвищення запропонували. Ну, куратором в темі Малювалки я буду, а от від адмінства групи з сумками відмовилася. То фб автоматом розсилає, якщо велика група якийсь час не має публікацій.
Що чекати наступне? Зав відділом на роботі? :rolleyes:

Щось мені за останній тиждень аж два підвищення запропонували. Ну, куратором в темі Малювалки я буду, а от від адмінства групи з сумками відмовилася. То фб автоматом розсилає, якщо велика група якийсь час не має публікацій.
Тебе поперло! :)

Доречи, у мене дві справи, які ніяк не вирішувалися, раптово дійшли логічного благополучного завершення. Може зараз час для закінчення та початку. Що там Меркурій каже?:)

Немає і в чаті. І повідомлення в тг ще не прочитав, не те щоб відповісти :( Якийсь алярм по службі, мабуть.

Що чекати наступне? Зав відділом на роботі?
Непогано б :)
Доречи, у мене дві справи, які ніяк не вирішувалися, раптово дійшли логічного благополучного завершення. Може зараз час для закінчення та початку. Що там Меркурій каже?
Треба дивитися індівідуальний гороскоп, такого не буває - щоб у всіх загалом щось.. Хоча іноді і буває :хмммм: Якщо згадати початки воєн чи якісь природні/техногенні катастрофи. Ну, тобто погане у багатьох людей одразу буває, а щось хороше - так дзузьки.

Доброго ранку, доброго дня! :кава:

Які милі картинки воно тобі малює.. :любов:

Тільки шо допила каву. Причому моєго улюбленого "твіріга" не було :-), зате були - як вони називаються? такі пласкі прісні печеньки з густо наліпленими зверху соняшниковим насінням, кунжутом і чиа.
image.jpg

Останнє редагування:
Читаю, хто зараз грає в теніс:

Амсакарунан Х./Ретинасабапити Р. К. - Эрвиансях М. П./Риндориндо П. Х.
Тераттаначай С./Пуаваранукрох Д. - Тох Е Вей/Чень Тан Цзе

Глибоко співчуваю спортивному коментатору, таке коментувати :іржач:

Я навіть не знаю погано це чи ні. Бо там стільки головняка. І плани, і звіти - я це терпіти не можу.
А щодо тих пласких печеньок - ти таке їси? Проблема в тому, що воно несолодке. Думала, воно якось цікаво називається. Ні, всього-навсього "зернове". Ти якось казала, береш якесь цікаве.. А, біскотті!

Назад
Зверху Знизу