Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про Гарматюк я побачила, але тут мені нема що сказати. А вірш Литвинець не протирічитьЯ сказала, що найкраще продовження анюткиних рядків належить Гарматюк, а те, що їй нав'язали розділити її перше місце з Литвинець - несправедливо.
Саме вірш Литвинець протирічить сенсу анюткиного початку.
Ні. Може накопичуєш, вибираєш найкращіСкажіть, ви знаєте чому я прагну публікувати вірші з Мікро у Віршики не свіжі, а місячної давнини?
Почекаємо Ф'ям, може вона знаєНі. Може накопичуєш, вибираєш найкращі![]()
Щоб вони не мелькали в подвійному розмірі перед очима, один і той же і тут, і тамПочекаємо Ф'ям, може вона знає![]()
ми, кажуть, тут, поряд з барбершопом! І тут послужлива уява підкинула мені картину - того самого німецького сантехніка з ХХХ фільмів.
І що ви думаєте, я їх знайшла, і один з них виявився з шикарною бородою та вусами
Налила, досипала добра. Рекомендую всім!Доброго каворанку усім
![]()
У мене вчора несподівано вийшла неділя, а не вівторокНалила, досипала добра. Рекомендую всім!![]()
Правильно. Я Риммі про це писала разів 6, не менше. Останній раз - 5 дні тому назад. Вчора бачу, що вона знов постить свіжий вірш, пишу: будь ласка, пости вірші, яким 3 тижні, не менше. Вона у відповідь: чому? 🤦Щоб вони не мелькали в подвійному розмірі перед очима, один і той же і тут, і там![]()
Актор мені незнайомий, схожий на Орландо Блума.
Ну ось дивись, що вийшло у Литвинець.Про Гарматюк я побачила, але тут мені нема що сказати. А вірш Литвинець не протирічитьВ чому протиріччя?
А! Тю, а я аналізую рядки ГарматюкНу ось дивись, що вийшло у Литвинець.
якби не мамина спідниця
пропав би оженившись гліб
та все ж зустрів своє кохання
тепер сидить під каблуком
Сенс рядків Анютки був у тому, що парубок відлякнув дівчат і досі неодружений. Іржач полягав саме у цьому, і треба було наступними рядками якось розвити саме цю тему, бо мамчин синок, який живе з мамою і неодружений в 40 років - це завжди смішно. А Литвинець повністю похерила цей сенс![]()
Тобто Гліб не мамчин синок і не сидить у мамчиної спідниці - нормальний одружений мужик, ну і де тут смятися?![]()
Змазливий якийсь.Олександр Дреймонд.
Так, згоднасенс жарта в тому, то раніше сидів під маминою спідницею, а тепер сидить під каблуком коханої![]()