Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тільки лягла спати...
Жована сушня!

Трапився цікавий кадр. Це Дмитро Гордон. Був колись з волоссям :-)
IMG_20231116_094203_868.webp
1990 рік.

От що за людина? Сказала Риммі, що 2 вірша від неї на день досить,так вона вчора 4 запостила (хоча останнім часом зазвичай по 3 було).

От що за людина? Сказала Риммі, що 2 вірша від неї на день досить,так вона вчора 4 запостила (хоча останнім часом зазвичай по 3 було).
Є такі люди - їм треба все та побільше, і не має значення що це буде. Вірші, подорожі, фото. Головне все у мережу! Щоб усі знали - ця людина без діла не сидить, навколо неї вирує все!:)

Є такі люди - їм треба все та побільше, і не має значення що це буде. Вірші, подорожі, фото. Головне все у мережу! Щоб усі знали - ця людина без діла не сидить, навколо неї вирує все!:)
Та хз чи причина в цьому, хоча подорожі і фото себе вона любить :-)
Але тут ще й таке, що як їй скажу щось робити, то наче спеціально не слухає :-)

Останнє редагування:
Та хз чи причина в цьому, хоча подорожі і фото себе вона любить :-)
Але тут ще й таке, що як їй скажу щось робити, то наче спеціально не елухає :-)
Так, не слухае. Точніше – не чує. Бо треба якнайшвидше все запостити. Ніколи слухати :D

Про не слухає, я мала на увазі "не слухається" :-) Ігнорує мої вказівки :-)
Я зрозуміла та мала на увазі, що їй ніколи прислухатися до вказівок, порад, прохань. Часу немає, стільки справ, стільки справ :D

Останнє редагування:
У зоопарку Малайзії до капібар прибився котик. :) Вони його прийняли як рідного і він став жити разом з ними.
IMG_20231116_111525_987.jpg

• Це лайк!
Реакції: E.N
Лено, а ти випадково не знаєш де можна купити каучуковий шнурок без застібки (той, що для кулона)?
Бо вони продаються лише з срібними і золотими замками, там вся ціна саме за це, мені такий не треба. Але ж десь вони ті шнури беруть.

Лено, а ти випадково не знаєш де можна купити каучуковий шнурок без застібки (той, що для кулона)?
Бо вони продаються лише з срібними і золотими замками, там вся ціна саме за це, мені такий не треба. Але ж десь вони ті шнури беруть.
Ось, знайшла, але ну у нас
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

там різні є

Останнє редагування:
Ось, знайшла, але ну у нас
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

там різні є
Дякую! Але то в Запоріжжі. Доставка буде дорожче, ніж сам шнур. Невже в Ха немає 🤔
Здається, знайшла і в нас.

Останнє редагування:
Дякую! Але то в Запоріжжі. Доставка буде дорожче, ніж сам шнур. Невже в Ха немає 🤔
18 грн за метр :-)
Спробуй до Гранд-Текстиль підійти (вони працюють), вони мають всяке для рукоділля. Відразу говорю - каучуковими шнурами я в них не цікавилася, але раптом і вони є

Назад
Зверху Знизу