Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То буде в армії слухати російський реп, знайшли чим здивувати.Оце і мені так треба![]()
Ще як треба! Бо нефіг!Оце і мені так треба![]()
Ну там же я не буду це чути.То буде в армії слухати російський реп, знайшли чим здивувати.
Ого!Ще як треба! Бо нефіг!
Що це взагалі за дурощі - врубати музику на все гучність. Купи собі, kurwa, навушники та довбай свій мозок децибелами до усрачки, щоб до туалету біг, а гівно наздоганяло![]()
Так їх!Ще як треба! Бо нефіг!
Що це взагалі за дурощі - врубати музику на все гучність. Купи собі, kurwa, навушники та довбай свій мозок децибелами до усрачки, щоб до туалету біг, а гівно наздоганяло![]()
Логічно.Ну там же я не буду це чути.
Як твої успіхі на новій посаді?То буде
Римма сьогодні і ударі. Треба ж було таке придумати
А ось про багато кого з учасників чату ХФ:То буде
Римма постить досить свіжі вірші, хоч я просила цього не робити. Причому позавчора знову про це їй написала, вона відповіла щось таке, що старі вже закінчилися, я сказала, що тоді не треба постити так часто. І от будь ласка - сьогодні вірш Айсберга тижневої давності. Римма гарний автор, але щодо ведення групи вона взагалі мало що розуміє.Римма сьогодні і ударі. Треба ж було таке придумати
аркадій вирвав із контексту
три слова я тебе люблю
дарує ользі а оксані
дарує порваний контекст
© Муля
В мене лежить вірш схожого напрямку. Як тепер постити? Скажуть, що геронімо надихнув.А ось про багато кого з учасників чату ХФ:
по запаху завжди знаходить
нову любов в метро василь
коли уранці в понеділок
легенький чує перегар
Geronimo![]()
(наприклад, Роман добре підставляється)
Дуже смішні 2 рядка булиНу там же
Доведеться почекати, щоб час пройшов і той забувсяВ мене лежить вірш схожого напрямку. Як тепер постити? Скажуть, що геронімо надихнув.
Може, так: нехай вона проводить як хоче, а ти проведи як вважаєш потрібним, щоб була видна різниця на користь твого методу.Про вчорашній флешмоб... Її все тягне влаштовувати конкурси, накидаючи рядки з 30-хвилинним інтервалом. Це вони з вк принесли. Я кажу, що нема в нас стільки людей. Вона ніби не чує. І що? Вчора писали три з половиною людини. А хто ж сидітиме дві години у групі? Чи не сидітиме, а спеціально заходитиме 6 разів. Ну це абсурд.
Ні, не зводить. Він саме тому і не одружився, що свататися ходив у маминій спідниціі зводить нанівець сенс перших рядків![]()
Ти неуважно прочитала моє повідомленняНі, не зводить. Він саме тому і не одружився, що свататися ходив у маминій спідниці![]()
Та ж я і так флешмоби проводжу. І по ним видно, що активність у нас не дуже. Та хай проводить, як хоче, мене то не турбує, що люди не йдуть - їй же морока, а не мені. То я писала до того, що вона не бачить (як же це грамотно назвати? Коротше, нічого вона не бачить)Доведеться почекати, щоб час пройшов і той забувся
Може, так: нехай вона проводить як хоче, а ти проведи як вважаєш потрібним, щоб була видна різниця на користь твого методу.
Уважно. Зводить нанівець сенс перших рядків. Перші рядки - анютки.Ти неуважно прочитала моє повідомлення![]()
Я сказала, що найкраще продовження анюткиних рядків належить Гарматюк, а те, що їй нав'язали розділити її перше місце з Литвинець - несправедливо.Уважно. Зводить нанівець сенс перших рядків. Перші рядки - анютки.
Та нічого не поймеш.Як твої успіхі на новій посаді?