Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я сказала, що найкраще продовження анюткиних рядків належить Гарматюк, а те, що їй нав'язали розділити її перше місце з Литвинець - несправедливо.
Саме вірш Литвинець протирічить сенсу анюткиного початку.
Про Гарматюк я побачила, але тут мені нема що сказати. А вірш Литвинець не протирічить :незнаю: В чому протиріччя?

Минулого тижня довелося поспілкуватися із нашими комунальниками. Виникла проблема з каналізацією і навіть виданий мені на якийсь час рукастий чоловік приятельки не зміг її побороти. Довелося дзвонити в аврійку. Біда була загалом не їхнього рівня, але шляхом нехитрої маніпуляції диспетчером "пропадемо без ваших хлопчиків і побоюємося, що все перекинеться на спільний стояк", вдалося оформити виклик. І ось приїхали, дзвонять, кажуть, що під'їзд знайти не можуть (старий будинок, і цій під'їзд, як платформа 9 та 3\4 у Гаррі Поттері).
Я питаю де вони, думаю зараз скажуть "на розі дома" або "навпроти переходу" але ні, ми, кажуть, тут, поряд з барбершопом! І тут послужлива уява підкинула мені картину - того самого німецького сантехніка з ХХХ фільмів:D
Мене на іржач пробило.
І що ви думаєте, я їх знайшла, і один з них виявився з шикарною бородою та вусами. Cтоїть такий у барбершопа і вус крутить. І очі масляни.:D Я їржу, він посміхається :D
Але проблему вирішили за 10 хвилин. Фахівці! Наші комунальники – найкращі!
:кава:

Останнє редагування:
Скажіть, ви знаєте чому я прагну публікувати вірші з Мікро у Віршики не свіжі, а місячної давнини?

Почекаємо Ф'ям, може вона знає :-)
Щоб вони не мелькали в подвійному розмірі перед очима, один і той же і тут, і там :)
ми, кажуть, тут, поряд з барбершопом! І тут послужлива уява підкинула мені картину - того самого німецького сантехніка з ХХХ фільмів.
І що ви думаєте, я їх знайшла, і один з них виявився з шикарною бородою та вусами
:-)

Доброго каворанку усім :)
 хеловін.webp

Налила, досипала добра. Рекомендую всім! :кава::)
У мене вчора несподівано вийшла неділя, а не вівторок :-) Позавчора був дощ, сьогодні знов дощ, а вчора чомусь був чудовий ясний день, природа дивувала кольорами. В результаті у мене перекрутився режим і я деякий час побуду жаворонком :-)

Щодо кави - вже споглядаю на оладки :) Перша кава була з сиром (це який "твіріг" :іржач: ), другу намітила з оладками :-)

А що ти зараз дивишся?

Щоб вони не мелькали в подвійному розмірі перед очима, один і той же і тут, і там :)
Правильно. Я Риммі про це писала разів 6, не менше. Останній раз - 5 дні тому назад. Вчора бачу, що вона знов постить свіжий вірш, пишу: будь ласка, пости вірші, яким 3 тижні, не менше. Вона у відповідь: чому? 🤦
От я намагаюся не дратуватися на неї, бо бачу, що часто не звертає уваги, але про це я всі вуха про...гуділа(? :-)), спеціально на це увагу звертала. Мабуть це реально величезні проблеми з пам'яттю, а не з увагою.

Про Гарматюк я побачила, але тут мені нема що сказати. А вірш Литвинець не протирічить :незнаю: В чому протиріччя?
Ну ось дивись, що вийшло у Литвинець.

якби не мамина спідниця
пропав би оженившись гліб
та все ж зустрів своє кохання
тепер сидить під каблуком

Сенс рядків Анютки був у тому, що парубок відлякнув дівчат і досі неодружений. Іржач полягав саме у цьому, і треба було наступними рядками якось розвити саме цю тему, бо мамчин синок, який живе з мамою і неодружений в 40 років - це завжди смішно. А Литвинець повністю похерила цей сенс :рл: :-)
Тобто Гліб не мамчин синок і не сидить у мамчиної спідниці - нормальний одружений мужик, ну і де тут смятися? :-)

Ну ось дивись, що вийшло у Литвинець.

якби не мамина спідниця
пропав би оженившись гліб
та все ж зустрів своє кохання
тепер сидить під каблуком

Сенс рядків Анютки був у тому, що парубок відлякнув дівчат і досі неодружений. Іржач полягав саме у цьому, і треба було наступними рядками якось розвити саме цю тему, бо мамчин синок, який живе з мамою і неодружений в 40 років - це завжди смішно. А Литвинець повністю похерила цей сенс :рл: :-)
Тобто Гліб не мамчин синок і не сидить у мамчиної спідниці - нормальний одружений мужик, ну і де тут смятися? :-)
А! Тю, а я аналізую рядки Гарматюк :іржач:
Щодо Литвинець - так, трохи корявенько з одруженням і коханням, але сенс жарта в тому, то раніше сидів під маминою спідницею, а тепер сидить під каблуком коханої :)

сенс жарта в тому, то раніше сидів під маминою спідницею, а тепер сидить під каблуком коханої :)
Так, згодна :угу:, але цей сенс протирічить анюткиному жарту :) І тягне на самостійний вірш.

Назад
Зверху Знизу