Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я робив сьогодні в турці каву.
Це дуже класно :) Але ж кожного разу так робити ліниво :ги:
Я згодна з тобою, так цілий кавовий рітуал, це цікаво і створює настрій :угу: Але на смак, чесно кажучи, ніякої різниці :збентежений:

Це дуже класно :) Але ж кожного разу так робити ліниво :ги:

Я згодна з тобою, так цілий кавовий рітуал, це цікаво і створює настрій :угу: Але на смак, чесно кажучи, ніякої різниці :збентежений:
Ритуали вносять упорядкованість. Це дуже важливо. Зараз так точно:кава:

Мене реально не пускає до мами. Я вперше у житті проїхала свою зупинку на електричці. Тепер їду до кінцевої, і назад потраплю аж о пів на сьому вечора, бо нема інших електричок.
Іра, ти хоч кудись дісталася?:)

Мала зайшла до мене в кімнату, бачить на столику печиво, каже: це мені? А сама вже запустила руку у пакет :-)

Останнє редагування:
Я лягла на підлогу і скручую спину, а мала побачила і стає в асану - на одній нозі, складає пальці на руках і закриває очі. Іде моя мама і каже: що це за дві королеви? :-)
А мала каже: бабуся, ти не кажи таких словів :іржач:

То може там би побачила гарного парубка.
Ну та не побачила ж :)
А чого ви ніхто не спитав як так сталося, що прогавила свою зупинку? Відповідаю: малювала :іржач:
Я не знаю - чи так час швидко пробіг за цією справою, чи ця електричка швидше їде, але я думала, що мені ще десь три зупинки, а виявилося, що я вже три зайвих проїхала :-)

Останнє редагування:
Ну та не побачила ж :)
А чого ви ніхто не спитав як так сталося, що прогавила свою зупинку? Відповідаю: малювала :іржач:
Я не знаю - чи так час швидко пробіг за цією справою, чи ця електричка швидше їде, але я думала, що мені ще десь три зупинки, а виявилося, що я вже три зайвих проїхала :-)

Тепер ти просто зобов'язана показати малюнок :венера:

Назад
Зверху Знизу