Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тролейбуси також ні усі бігають. Потужності не вистачає.Сьогодні є. Але начебто не скрізь. Метро не працює.
Так. Але з гарячого крана вже тече (хоч і не сильно), тепла вода.ще б опалення налагодили...

Я додивилася новий сезон Відьмака. Він значно кращий за попередні. Таке враження що сценаристи нарешті прочитали книгуДоброго ранку, з дощиком.

А я пригадала , що на початка 2000-х бачила уривками по телеку польский серіал ,, Відьмак,, і він був не з такими спецефектами, але більш аутентичний. ?Я додивилася новий сезон Відьмака. Він значно кращий за попередні. Таке враження що сценаристи нарешті прочитали книгу![]()
Ми і цього ВІдьмака знаємоА я пригадала , що на початка 2000-х бачила уривками по телеку польский серіал ,, Відьмак,, і він був не з такими спецефектами, але більш аутентичний. ?
Зараз принесу фото того Відьмака. І ви побачите, що було першим....?
Це самий улюблений
Так. І Лютик там такий затишний
Доречи є повнометражка " 50 років поезії потому" Про нащадка Лютика з цього польського ВІдьмака
Так, той самий пан Михал, який в "Огнем і мечем" гравВін дуже непоганий Відьмак, як на мене...?
![]()
![]()
![]()

Я тиждень назад купила )) Не з котамиТреба парасольку.

У мене дві рожевіЯ тиждень назад купила )) Не з котами![]()

Хоча насправді бажання посваритися і гроші повернути. Звісно, я так не зроблю, бо це некультурно, і вони ж хотіли "як краще", але чому краще має бути їм, а не мені?
Люди бувають дивні. Колись, багато років тому, у мене помирала сама близька людина. Рахунок вже шов на тижні та дні. Ми працювали разом. Тобто на роботі всі були у курсі. Але у мене як раз стався ДН. І мені вчинили витання. З подарунком. З речами. Добре що хоч без оплесків. Я розридалася на середині цього привітання. В голос, з потоком сліз, с бажанням лягти на підлогув позу ембріона. Всі застигли. Одна дівчина кинулася до мене, обійняла...Просто розповім повчальну історію
У мене нещодавно був ДН. На роботі я давно всіх попередила, що не люблю святкувань і привітань, тож цей день проходив як звичайний. Зараз нова зав. відділом (це не мій відділ, просто сидимо в одній кімнаті) і мабуть з її подачі організували привітання. От як я маю реагувати? Начебто люди хотіли як краще. Але я нещодавно наголосила їй особисто, що не люблю цього, і що оці всі посиденьки на роботі (хоч і на інші свята) мене напружують, це для мене взагалі не свято. Раділа, що цьогоріч ДН випав на вихідний, тобто взагалі всі питання мають відпасти. Але ж ні!..
Вони мене вітають, а я відчуваю роздратування ?
Як пояснити людям, що справа не в чомусь, що вони могли собі придумати, а що мені це не до вподоби.
Подарували гроші. Ну піду за ці гроші куплю їм тортикХоча насправді бажання посваритися і гроші повернути. Звісно, я так не зроблю, бо це некультурно, і вони ж хотіли "як краще", але чому краще має бути їм, а не мені?
Здається це має назву - самодурстволюди роблять те, що їм здається краще, а не те, про що їх просиш?

По собі судять. Але дивно, що не можуть усвідомити, що не всі однакові. І що людина може прямо казати як воно є, і це не якась гра.Здається це має назву - самодурство![]()
Я ж вам сказала, що не люблю жирне, що не їм крем. "А ми думали ти просто так" ?