Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А чого ви ніхто не спитав як так сталося, що прогавила свою зупинку?
Я так зрозуміла, що це щось метафізичне, ну там Меркурій у другому домі, Юпітер десь там... :rolleyes: :-)
А усі вже помітили, що ави в білому стилі стали квадратними? :)

Цікаве застосування винних корок! :)
4387637dd629ff1e91609df54779dff0.webp

так зрозуміла, що це щось метафізичне, ну там Меркурій у другому домі, Юпітер десь там...
Це те, що вплинула на події. Але ж має бути фізична фізична причина :)

усі вже помітили, що ави в білому стилі стали квадратними? :)
А які були? А в чорному інші?
От якби ті ави повернули знов на ліву сторону...

От якби ті ави повернули знов на ліву сторону...
От якби ти знов стала писати з ноута.. :ги: 🙏 (У мене зліва :)) Так, у чорному були квадратні, в білому круглі. Іноді спеціально переключала в чорний, щоб помилуватися на нормальні ави :-)

Я так зрозуміла, що це щось метафізичне, ну там Меркурій у другому домі, Юпітер десь там... :rolleyes: :-)
Все стало зрозумило! Другий будинок у Полтаві! А Іра везла занудьгувавшего Юпітера в гості до Меркурія :D

Не треба було мені стільки мудохатися з малюнком. Не сказала б, що стає краще, але вже починаю дратуватися, що стільки доробляю :-) Та тепер не можу кинути напів дороги, стільки вже часу витратила..

Я вот памʼятаю почав малювати нейрографічні малюнки, які направлені на зміну ходу подій. І хід подій так змінився, шо мені і малювати їх далі стало ніколи.

Я вот памʼятаю почав малювати нейрографічні малюнки, які направлені на зміну ходу подій. І хід подій так змінився, шо мені і малювати їх далі стало ніколи.
То поки у відпустці, намалюй на перемогу.

Ну, от все і з'ясувалося. Та електричка, виявляється, зупиняється лише на великих зупинках і їде швидше. А я ж цього не знала, і орієнтувалася на минулі відчуття.

Ну, от все і з'ясувалося. Та електричка, виявляється, зупиняється лише на великих зупинках і їде швидше. А я ж цього не знала, і орієнтувалася на минулі відчуття.
В елетричці не можна покладатися на відчуття, у них відбуваються завихрення часу! Орієнтир - назва потрібного вокзалу та стопкран під рукою:D

Я вот памʼятаю почав малювати нейрографічні малюнки, які направлені на зміну ходу подій.
Це шось типу візуалізації подій? "Намалюю це - повинно статися те"?

Пішла почитала.. Ні, трохи не так.

Як використовувати нейрографіку на практиці? Принципи малювання в нейрографіці прості та зрозумілі на інтуїтивному рівні. Візьміть аркуш паперу та маркер (ручку), замисліться над своєю проблемою і просто малюйте те, що спадає вам на думку. Ви помітите, що поверхня листа поступово заповнюється фігурами – це асоціативне відображення образів ваших проблем та питань.
Кола і сфери (за Юнгом) - це прагнення створити гармонійний, замкнутий образ, який на рівні підсвідомості прагнути втілення в досконалій формі кола. Трикутники - це гострі питання і питання, що здаються нерозв'язними, квадрати і багатокутники - це спроби підсвідомості зв'язати прості форми в складні системи питань і відповідей.
Не шукайте в отриманій "карті підсвідомості" прямих зв'язків з реальністю - це лише графічна інтерпретація того, що зараз відбувається у вашій підсвідомості. Не намагайтеся розшифрувати образи - вони не мають прямого когнітивного зв'язку з вашою картиною світу. Отримана карта - це і є ваш внутрішній світ, який знайшов вихід у зорову область.

Що дає застосування нейрографіки?
Що ви отримаєте? Картина проблем та турбот представиться вам як логічно пов'язана система питань, кожен з яких має свою відповідь. Ваша підсвідомість знайде відповіді, якщо ви будете виносити питання на папір, не прагнучи зациклитися на проблемі, постійно обмірковуючи її.
Нейрографіка - це метод вирішення складних завдань за допомогою виведення їх у підсвідому сферу, звернення до зорових образів, що характеризують ситуацію. Якщо ви вивели проблему в галузі постійного напруженого обмірковування, то підсвідомість ефективно опише її своїми символами і знайде шляхи вирішення, які раніше просто не приходили вам на думку через зацикленість на стандартних питаннях.
Малюйте свій світ асоціативно — і ви побачите, як багато сторін реальності приховано від вас за стіною уявлень!

Інформація щодо запису та вартості навчання.
Заняття проводить
Інструктор Нейрографіки, Коуч Нейрограф Щербакова Ольга (посилання на facebook)

Навіщо потрібен інструктор? Коли ви бачите рецепт страви в інтернеті з фото, у кого з вас було наприкінці розчарування, що вийшло не так? В чому причина? У дрібницях, потрібно було спочатку всипати, потім водою залити або на початку воду влити, потім всипати і все, що вже йдеться не так. Щоб цього уникнути, потрібна більш досвідчена людина.

Що ви отримаєте від занять?
Ви зможете намалювати та перемалювати, знімаючи внутрішні обмеження, накопичені за роки життя, напруження будь-якого виду: страхи, образи, невпевненість, розчарування, а також свої бажання, мрії, те, що хочете саме ви.

Для кого: для тих, хто любить малювати та освоювати нове; для тих, хто прагне гармонії внутрішнього світу та зовнішніх проявів.

Освоїти метод може будь-хто, здатний тримати в руках маркер, у будь-якому віці, для цього не потрібно вміти малювати.

На заняття можна прийти з дітьми, розвиток дрібної моторики сприяє розвитку мозку, формуванню нових нейронних зв'язків.

Метод простий та цікавий!
Варіанти проходження занять: Заняття можливі індивідуальні та у групі.

Вартість:
індивідуальні заняття 1000 грв.

:іржач:

Ну ясно, хто попало рекламує свої послуги і видає їх за те єдине, чого вам не вистачало для щастя :-)

Назад
Зверху Знизу