Статус: Офлайн
Повідом.: 17832
Повідом.: 17832
Рятувальник жуків!![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Рятувальник жуків!![]()
Навіть страшно уявити як вона всіх народилаНеймовірна історія: 48-річна жінка має 22 дитини.
48-річна Сью Редфорд точно знає про батьківство усе. У школі вона познайомилася зі своїм чоловіком Ноелем, і вже з раннього віку пара почала писати свою неймовірну історію кохання.
Перший син, Кріс, з'явився на світ, коли Сью та Ноель ще не були одруженими. Після весілля у пари народилася Софі, але чоловік та жінка навіть не підозрювали, що це лише початок їхнього дивовижного батьківства.
Майже кожного року пара святкувала поповнення у сім'ї, і жодного разу не сказала собі про те, що потрібно зупинитися. Зараз вони виховують 22 дітей: 11 хлопчиків та 11 дівчаток.
Напевно, багато батьків вжахнуться, почувши про таку велику кількість дітей. Але Ноелю та Сью вдалося створити дуже міцну сім'ю, в якій все побудовано на любові та дисципліні. Редфорди завдяки своїй праці у власній сімейній пекарні Faraday’s змогли забезпечити себе та дітей без державної підтримки.
Переглянути вкладення 13400590⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а Біллі підібрав джучка з полу і посадив на квітку пилок ням-нямтреба створити тему про Біллі і жуків
Добре шо не всіх за раз, а поступово.Навіть страшно уявити як вона всіх народила
подумаєш буряк у неї
і огірків аж через край
у мене теж в селі найбільший
найсоковитіший бур'ян
Я нарахувала тільки 18. Де ще чотири?!Неймовірна історія: 48-річна жінка має 22 дитини.
Схожесхоже це була поширена практика
Ну, може і смішний, але дуже примітивний жарт.Мені смішний.
Мабуть не приїхалиЯ нарахувала тільки 18. Де ще чотири?!![]()
![]()
А нарід зацінивНу, може і смішний, але дуже примітивний жарт.
У кадр не помістилисьЯ нарахувала тільки 18. Де ще чотири?!![]()
![]()
Тобі не можна, ти не Дубровський.То можна ще передавати записки через дупло.
Поміняти прізвище чи шо.Тобі не можна, ти не Дубровський.
Ні. Ми даемо таблетки завжди.То може глисти напали.
О. Дякую. Я вчора згадувала, де то було з записками в дупло.Тобі не можна, ти не Дубровський.
Нажаль, рос., але рецепт цікавий. Я взагалі-то дивилася Світана, і тут Ютуб підсунув оце. Хм, подумала я, піцца!А шо може бути смачніше?
Чоловік готує. ПодвійнеНа вигляд - поляк або навіть швед
, але чомусь його звуть Самвел. Кетчуп у нього - "Лагідний", тобто з України.
Назва каналу дуже провокативна ("Оближи мне пальчики").![]()
Чого це облизувати саме його пальці? Кожен їсть своїми, між іншим
Їх і облизує
Мороки з цією піццею більше, ніж зі звичайною. Спочатку пекти картопляний корж.
Нема за шо.О. Дякую. Я вчора згадувала, де то було з записками в дупло.
Це не я придумав, а книжка така "Дубровський".
Дякую . Вже пізніше побачила, що ти перший бувНема за шо.![]()