Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як я вже казала, вона любить, щоб третій рядок заплутував, а четвертий був несподіваний. Коли ці умови збережено, то для неї це гарний пиріжок. А те, що він сам по собі не надто цікавий, її чомусь не бентежить.
При цьому, наприклад, смішні побутової тематики вона не любить, бо "побутові". Але ж там нормальний жарт, і людям гарно заходить. Ось такі в нас неспівпадіння.

А мені побутові теми в таких віршиках краще.
Така форма поезії мене не налаштовує на серйозні теми. Але це моє ІМХО

Гаррі, до речі, від цих криків видерся на перила.
А це безпечно? сітки є на тому балконі? :)

Я від кішки ставлю з'ємну сітку, в сенсі, її можна багато разів на день ставити-знімати. Наприклад, коли хочеться подивитися у вікно, знімаю. Але іноді можу не одразу поставити, а кішка тут як тут! :-) Застрибує. Я її умовляю злізти, вона в кінці кінців так і робить, але ще пройдеться туди-сюди :рл: :іржач: (випробуючи мої нерви на міцність)

А це безпечно? сітки є на тому балконі? :)

Я від кішки ставлю з'ємну сітку, в сенсі, її можна багато разів на день ставити-знімати. Наприклад, коли хочеться подивитися у вікно, знімаю. Але іноді можу не одразу поставити, а кішка тут як тут! :-) Застрибує. Я її умовляю злізти, вона в кінці кінців так і робить, але ще пройдеться туди-сюди :рл: :іржач: (випробуючи мої нерви на міцність)

Це відкритий балкон із квітами. Гаррі там гуляє під наглядом або на шлейці. Траву їсть. Але ось був зі мною, але це ж кіт, один рух і він на перилах. Я тільки ахнути встигла. Вхопила його за шкірку і закинула додому. Ще й образився!

А мені побутові теми в таких віршиках краще.
Така форма поезії мене не налаштовує на серйозні теми. Але це моє ІМХО
Як мовиться, "будь-який жанр гарний, окрім нудного". Нехай будуть серйозні, нехай побутові, тільки щоб від побутових заржати в голос, а від серйозних щоб щемило у серці :)

Це відкритий балкон із квітами. Гаррі там гуляє під наглядом або на шлейці. Траву їсть. Але ось був зі мною, але це ж кіт, один рух і він на перилах. Я тільки ахнути встигла. Вхопила його за шкірку і закинула додому. Ще й образився!
Ось-ось, "під наглядом", ага :D

А шо ображатися, він політав як справжня людина-кажан.

він її заблокував і вона йому кидала на приват по 1 грн і писала коментарі
Невже є така опція у провайдерів. :-) Дуже дивно. Бо йде врозріз з ідеєю "заблокованого номера". Тобто, хтось блокує неприємну йому людину, а вона може підступно поповнити його рахунок і скасувати блок? :eek:

Невже є така опція у провайдерів. :-) Дуже дивно. Бо йде врозріз з ідеєю "заблокованого номера". Тобто, хтось блокує неприємну йому людину, а вона може підступно поповнити його рахунок і скасувати блок? :eek:
Ну ты коли перекидаеш гроші на приват то там треба писати " призначення платежу " отам і пиши як що.

Іван піймав Марину із коханцем
розлучився, тіліфон її заблокував
наярює розпусниця йому щоночі
недарма в коханцях в неї хакер
Я з тобою не розмовляю, бо не знаю що ти за г. Не коментуй мої пости. Я не дозволяю.

Назад
Зверху Знизу