Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
нарід зацінив :) За 3 години 70 лайків :)
Так, зараз гарна активність. Але все одно жарт простий.

А цей вірш сам автор переклав? І як ви з ним співпрацюєте - він сам присилає?
Я читаю його вірші, і коли трапляється такий, що подобається, і його легко перекласти, то роблю це і показую йому, щоб затвердив )) хоча зараз вже домовилися, що одразу буду постити :)

Вреднюча бронзовка. Жену їх зі свого двору.
З'їдає квіти троянд на раз.
(На мотив пісні)
Ой гнала жуків Лена
Та й до Біллі з двору,
Бо той жук троянди
Пожер без розбору...

в сімнадцять років неважливо
за світло хто платіж внесе
тож грає й світиться у хаті
усе
© Vel muzz Іронія

коментар:
Інна Ковалишена
"А у двадцять п'ять вкручуєш в люстри енергоощадні лампочки і в хаті так само все світиться, але за менші гроші"🤷‍♀️

Навдивовиж недолугий коментар, не знаходите? Яка різниця, що там в 25?! Мова йде про відвальні 17! :-) :танцюрист:
Коментатор зануда :D

Мама закрила кішку в сараї, щоб ловила мишей. Прийшов наречений і нявчить, і нявчить під дверима. Я його проганяю, кажу: йди додому, нічого тут... А він на мене дивиться і щось відповідає. Я так відчуваю, каже, що не піде :rolleyes:

Мама закрила кішку в сараї, щоб ловила мишей. Прийшов наречений і нявчить, і нявчить під дверима. Я його проганяю, кажу: йди додому, нічого тут... А він на мене дивиться і щось відповідає. Я так відчуваю, каже, що не піде :rolleyes:
Краще не жартуй з ним, а то отримаєш на горіхи.

Я зварила холодець. Прдивимось, що вийде .

Краще не жартуй з ним, а то отримаєш на горіхи.
Про горіхи - це ти вгадав. Погнала я його бо дістав. То він ліг під горіхом, а туди я вже не полізла, і лежить - чекає. Треба собаку заводити. Або кота. Дістали ці наречені.

Про горіхи - це ти вгадав. Погнала я його бо дістав. То він ліг під горіхом, а туди я вже не полізла, і лежить - чекає. Треба собаку заводити. Або кота. Дістали ці наречені.
А воду козам занесла?

Назад
Зверху Знизу