Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Неймовірна історія: 48-річна жінка має 22 дитини.

48-річна Сью Редфорд точно знає про батьківство усе. У школі вона познайомилася зі своїм чоловіком Ноелем, і вже з раннього віку пара почала писати свою неймовірну історію кохання.

Перший син, Кріс, з'явився на світ, коли Сью та Ноель ще не були одруженими. Після весілля у пари народилася Софі, але чоловік та жінка навіть не підозрювали, що це лише початок їхнього дивовижного батьківства.

Майже кожного року пара святкувала поповнення у сім'ї, і жодного разу не сказала собі про те, що потрібно зупинитися. Зараз вони виховують 22 дітей: 11 хлопчиків та 11 дівчаток.

Напевно, багато батьків вжахнуться, почувши про таку велику кількість дітей. Але Ноелю та Сью вдалося створити дуже міцну сім'ю, в якій все побудовано на любові та дисципліні. Редфорди завдяки своїй праці у власній сімейній пекарні Faraday’s змогли забезпечити себе та дітей без державної підтримки.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Переглянути вкладення 13400590
Навіть страшно уявити як вона всіх народила

схоже це була поширена практика
Схоже :угу: В селі ж нема якихось анонімних скринь, доводилося викручуватись :-)

В "Панянці-селянці" вони точно листувалися через дупло, бо пам'ятаю, як він її застукав. Панянку - за читанням тих листів, які адресувалися селянці! :мораль: :ги:

Нажаль, рос., але рецепт цікавий. Я взагалі-то дивилася Світана, і тут Ютуб підсунув оце. Хм, подумала я, піцца! :любов: А шо може бути смачніше? :-)

Чоловік готує. Подвійне :любов: На вигляд - поляк або навіть швед :ги:, але чомусь його звуть Самвел. Кетчуп у нього - "Лагідний", тобто з України.
Назва каналу дуже провокативна ("Оближи мне пальчики"). :мораль: :-) Чого це облизувати саме його пальці? Кожен їсть своїми, між іншим :) Їх і облизує :)

Мороки з цією піццею більше, ніж зі звичайною. Спочатку пекти картопляний корж.

"До чого техніка дійшла" (с) Можна записати будь-яку пісню голосом будь якої публічної особи.

:іржач:

Ну, ці двоє відмінно виглядають в таких іпостасях :ги: Те, що вони зазвичай розказують в інформопередачі, має приблизно такий же зиск, як і прослуховування гангста-пісень :)

Ну, може і смішний, але дуже примітивний жарт.
А нарід зацінив :) За 3 години 70 лайків :)

А цей вірш сам автор переклав? І як ви з ним співпрацюєте - він сам присилає? Чи, може, ти кажеш: "ось у вас чудовий віршик, чи не хочете його перекласти українською і я запощу в групі"?

:іржач:
оксана зразу після ****у
іде на кухню варить борщ
кричить олегу випий пива
скоріш ввімкни собі футбол
(с)старик Похабич

(ну що за ідеальна жінка ця оксана :D)

в сімнадцять років неважливо
за світло хто платіж внесе
тож грає й світиться у хаті
усе
© Vel muzz Іронія

коментар:
Інна Ковалишена
"А у двадцять п'ять вкручуєш в люстри енергоощадні лампочки і в хаті так само все світиться, але за менші гроші"🤷‍♀️

Навдивовиж недолугий коментар, не знаходите? Яка різниця, що там в 25?! Мова йде про відвальні 17! :-) :танцюрист:

Нажаль, рос., але рецепт цікавий. Я взагалі-то дивилася Світана, і тут Ютуб підсунув оце. Хм, подумала я, піцца! :любов: А шо може бути смачніше? :-)

Чоловік готує. Подвійне :любов: На вигляд - поляк або навіть швед :ги:, але чомусь його звуть Самвел. Кетчуп у нього - "Лагідний", тобто з України.
Назва каналу дуже провокативна ("Оближи мне пальчики"). :мораль: :-) Чого це облизувати саме його пальці? Кожен їсть своїми, між іншим :) Їх і облизує :)

Мороки з цією піццею більше, ніж зі звичайною. Спочатку пекти картопляний корж.

А та він приймав участь в кулінарному шоу. А я хотіла кабачкову спробувати піцу .

Назад
Зверху Знизу