Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Неймовірна історія: 48-річна жінка має 22 дитини.

48-річна Сью Редфорд точно знає про батьківство усе. У школі вона познайомилася зі своїм чоловіком Ноелем, і вже з раннього віку пара почала писати свою неймовірну історію кохання.

Перший син, Кріс, з'явився на світ, коли Сью та Ноель ще не були одруженими. Після весілля у пари народилася Софі, але чоловік та жінка навіть не підозрювали, що це лише початок їхнього дивовижного батьківства.

Майже кожного року пара святкувала поповнення у сім'ї, і жодного разу не сказала собі про те, що потрібно зупинитися. Зараз вони виховують 22 дітей: 11 хлопчиків та 11 дівчаток.

Напевно, багато батьків вжахнуться, почувши про таку велику кількість дітей. Але Ноелю та Сью вдалося створити дуже міцну сім'ю, в якій все побудовано на любові та дисципліні. Редфорди завдяки своїй праці у власній сімейній пекарні Faraday’s змогли забезпечити себе та дітей без державної підтримки.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Переглянути вкладення 13400590

Завершуючи тему про смаки модератора...
Ось цей свій вірш я запостила, бо вона його лайкнула. Але я не вважаю його гідним Віршиків, бо він надто примітивний, як на мене.

подумаєш буряк у неї
і огірків аж через край
у мене теж в селі найбільший
найсоковитіший бур'ян

Тобто я навіть свої не всі пощу, хоча могла б... А тут технічно написано правильно, як Римма любить, але ж він не такий вже й цікавий 🤷‍♀️

Ні. Дупло з листами було у "Панянка-селянка"
Справа була так

Время летело. «Пора», – сказала, наконец, Маша. Дубровский как будто очнулся от усыпления. Он взял ее руку и надел ей на палец кольцо.

– Если решитесь прибегнуть ко мне, – сказал он, – то принесите кольцо сюда, опустите его в дупло этого дуба, я буду знать, что делать.

Дубровский поцеловал ее руку и скрылся между деревьями.

А я з цими лісовими клопами-вонючками, на їхній жаль, обходжуся неласкаво :) (я їм не Біллі). На віник - і в туалет.

До речі, недощавно один такий виліз, хоча був змитий водою. Ти диви який. :титанік:
бліін..:(

а Біллі підібрав джучка з полу і посадив на квітку пилок ням-ням:girl:

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу