Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні була на ринку. Вдерлася на квіткові ряди, просто подивитися, помилуватися. Хоча... давно хотіла гарденію... Іду видивляюсь, знайшла. Вже відцвіли. Одна велика, одна маленька. Розговорилася з квіткаркою. Вона розповіла, як 25 числа йшла на роботу, летіло щось, залягла. Пролетіло, пішла далі. Потім не була там 2.5 місяці. Все врятувати не вдалося.
- У мене ж тут частина вижила! Уявляєте! Деякі орхідеї, гарденія та фікус!
- Як???
- Облис від жаху! А зараз уже обріс, ось він! А гардения сиділа більше року не жива не мертва, а зараз дивіться, росте і бутон. Героїня!
Героїню я забрала за символічну платню. Бо вона виглядала ще не дуже. Вона заслужила на ніжність. Ми всі заслужили.
Я теж була здивована, що за пів року алое не вмер без води.

Я теж була здивована, що за пів року алое не вмер без води.
На бабусиній квартирі за рік виявила живі паростки сансіверії. Її, звісно, складно вморити, але рік! Зараз у мене зростають:) :квіточка:

Героїню я забрала за символічну платню. Бо вона виглядала ще не дуже. Вона заслужила на ніжність.
:клас:
А що з травичкою для котів? Вона у тебе росте у ящику на балконі, як пам'ятаю. На скільки вистачає одного посіва?

У мене зараз щось погано травичка росте, не встигає відростати після погризення кішкою. Доводиться йти на вулицу стригти пирій. А його в настриженому вигляді кішці гризти незручно. :-)

Сефіда знов підсуєтилась шоб мене забанили в темі про війну. Бувають же такі дурепи.:перекур:

А що з травичкою для котів? Вона у тебе росте у ящику на балконі, як пам'ятаю. На скільки вистачає одного посіва?

У мене зараз щось погано травичка росте, не встигає відростати після погризення кішкою. Доводиться йти на вулицу стригти пирій. А його в настриженому вигляді кішці гризти незручно. :-)
Зараз з цим взагалі немає проблеми - у вазонах з балконними квітами виросли ще й якісь самозасіванці, такі маленькі, кучеряві, килимком. Гаррі дуже оцінив, щоранку зображує з себе газонокосарку. Я йду туди пити каву, він - стригти галявину. Ну і Генрі іноді прикладається :кіт:

В мене кіт і Буся жують в дворі траву , як кози.

Біллі пересадив його на травку🤗

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу