Статус: Офлайн
Повідом.: 87895

Повідом.: 87895
Доброго часу.Здрастуйте уси
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго часу.Здрастуйте уси
Та чи жалько? Нехай йому ще й "леопарда" дадуть. Аби на здоров'я пішло.Ану давайте загадаємо усі разом Гепард для Ганджубаса! В нас же чарівна тема.
Я серйозно. Тільки ж думайте про зброю, бо подарують ще м'яку іграшку.
Переглянути вкладення 13386602
Та задовбала вона всіх у майбутньому. От і вирішили *****...Невідомо чому стала передивлятися "Термінатора" 1984 року. А чому вони так хотіли ***** цю Сару Коннор? (звичайно, не пам'ятала вже і взагалі, я точно це дивилася?), по ходу справи подумала, що вона повинна була стати чиєюсь матір'ю, а вони це намагалися аннулювати. Анотацію не читала, щоб не псувати "новизну" (
) сприйняття.

Я теж кілька разів дивився. Гарне кіно, під нього добре спати. А от ту Сарру я б теж залюбки застрелив...Невідомо чому стала передивлятися "Термінатора" 1984 року. А чому вони так хотіли ***** цю Сару Коннор? (звичайно, не пам'ятала вже і взагалі, я точно це дивилася?), по ходу справи подумала, що вона повинна була стати чиєюсь матір'ю, а вони це намагалися аннулювати. Анотацію не читала, щоб не псувати "новизну" (
) сприйняття.
Вперше це слово почув, коли перечитував Хрещеного батька в українському перекладі. Взагалі чудово перекладено,Вікі: Чашка. Не плутати з— маленьким горщиком, з якого їли зокрема кашу та борщ.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ча́шка, або філіжа́нка — невелика(частіше з вушком), переважно з⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу., з якої п'ють⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.та інші напої. Зазвичай використовується з відповідним⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу..⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Слово «філіжанка» вживають лише щодо посуду, з якого п'ють каву (рідше чай).
Я так розумію, краще вживати слово "філіжанка". Хоча бачила і "горнятко кави" (рідко).
І тебе дістала?А от ту Сарру я б теж залюбки застрелив...

Гірше неї тільки *****.І тебе дістала?

Ще ні поки що, але випхали подалі в тил у божу задніцу, сподіваюсь, що не надовго. Почалась безглузда та безнадійна боротьба з паперовими документами..Здрастуй радий читати удачи
Я це слово горнятко ще вичитав в ссср на той час моя уява зрозумила що це маненький горщик, що тебе пид зад не виперли з лав всу? Бо це дуристь фахивця лишаться, удачи Тоби та братам твоим, головне на Цей час ми живи
Чому?Я теж кілька разів дивився. Гарне кіно, під нього добре спати. А от ту Сарру я б теж залюбки застрелив...
 Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин.  Чи ти як раз на боці роботів?
 Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин.  Чи ти як раз на боці роботів?  
 Яке? Горнятко чи філіжанка?Вперше це слово почув, коли перечитував Хрещеного батька в українському перекладі. Взагалі чудово перекладено,
Це правда.Єдине що добре зробив совок, то зброю
Так приборкав шо ще три фільми приборкували. Правда, вже без Сари...Чому?Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин.

Ти з'являєшся і зникаєш, як посмішка Чеширського котаЗдрастуйте уси

Гадаю, це працює і навпаки.Украинки используют программы для знакомств, чтобы разведать у российских солдат разведданные, -

Все що потрібно знати про радість батьківства

Вже б GPT привернули чи що.Щойно натрапила на сайт, де українські пиріжки, перекладені з рос, причому найжахливіший переклад, мабуть Гугл перекладав 😡

Та вони їм і потрібні лише зарази привернення увагу до сайту, а там реклама продукції.Вже б GPT привернули чи що.
Вірші гуглом перекладати, ну таке

Це жах. Що в голові у того, хто таке робить?Та вони їм і потрібні лише зарази привернення увагу до сайту, а там реклама продукції.
Але мене ще більше обурюють сайти із граматичними правилами, які перекладені з рос. Це взагалі капець. Причому там про це прямо і написано. Ось як приклад:
Переглянути вкладення 13397477