Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ану давайте загадаємо усі разом Гепард для Ганджубаса! В нас же чарівна тема.
Я серйозно. Тільки ж думайте про зброю, бо подарують ще м'яку іграшку.

Переглянути вкладення 13386602
Та чи жалько? Нехай йому ще й "леопарда" дадуть. Аби на здоров'я пішло.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Невідомо чому стала передивлятися "Термінатора" 1984 року. А чому вони так хотіли ***** цю Сару Коннор? (звичайно, не пам'ятала вже і взагалі, я точно це дивилася? :D), по ходу справи подумала, що вона повинна була стати чиєюсь матір'ю, а вони це намагалися аннулювати. Анотацію не читала, щоб не псувати "новизну" ( :іржач: ) сприйняття.
Та задовбала вона всіх у майбутньому. От і вирішили *****...

Невідомо чому стала передивлятися "Термінатора" 1984 року. А чому вони так хотіли ***** цю Сару Коннор? (звичайно, не пам'ятала вже і взагалі, я точно це дивилася? :D), по ходу справи подумала, що вона повинна була стати чиєюсь матір'ю, а вони це намагалися аннулювати. Анотацію не читала, щоб не псувати "новизну" ( :іржач: ) сприйняття.
Я теж кілька разів дивився. Гарне кіно, під нього добре спати. А от ту Сарру я б теж залюбки застрелив...
Вікі: Чашка. Не плутати з
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
— маленьким горщиком, з якого їли зокрема кашу та борщ.
Ча́шка, або філіжа́нка — невелика
(частіше з вушком), переважно з
,
, з якої п'ють
,
та інші напої. Зазвичай використовується з відповідним
.

Слово «філіжанка» вживають лише щодо посуду, з якого п'ють каву (рідше чай).

Я так розумію, краще вживати слово "філіжанка". Хоча бачила і "горнятко кави" (рідко).
Вперше це слово почув, коли перечитував Хрещеного батька в українському перекладі. Взагалі чудово перекладено,

Здрастуй радий читати удачи
Я це слово горнятко ще вичитав в ссср на той час моя уява зрозумила що це маненький горщик, що тебе пид зад не виперли з лав всу? Бо це дуристь фахивця лишаться, удачи Тоби та братам твоим, головне на Цей час ми живи
Ще ні поки що, але випхали подалі в тил у божу задніцу, сподіваюсь, що не надовго. Почалась безглузда та безнадійна боротьба з паперовими документами..

Я теж кілька разів дивився. Гарне кіно, під нього добре спати. А от ту Сарру я б теж залюбки застрелив...
Чому? :-) Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин. Чи ти як раз на боці роботів? :)
Вперше це слово почув, коли перечитував Хрещеного батька в українському перекладі. Взагалі чудово перекладено,
Яке? Горнятко чи філіжанка?

Останнє редагування:
Чому? :-) Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин.
Так приборкав шо ще три фільми приборкували. Правда, вже без Сари...
А був би розумний, підкрутив би десь якусь лампочку чи гайку, та й по всьому.

Украинки используют программы для знакомств, чтобы разведать у российских солдат разведданные, - The Times

Как сообщается, девушки используют сгенерированные фото для своих профилей, c помощью которых потом флиртуют с молодыми военными ВС России.

В частности, ****сты иногда показывают свой военный билет, раскрывают номер части или выдают свое местоположение, прислав видео с местностью, где солдат едет или поет.

Девушки пользуются этой информацией и передают её в соответствующие украинские органы, что помогает скорректировать удары по расположениям врага или построить план наступления.

Щойно натрапила на сайт, де українські пиріжки, перекладені з рос, причому найжахливіший переклад, мабуть Гугл перекладав 😡

Щойно натрапила на сайт, де українські пиріжки, перекладені з рос, причому найжахливіший переклад, мабуть Гугл перекладав 😡
Вже б GPT привернули чи що.

Вірші гуглом перекладати, ну таке

Вже б GPT привернули чи що.

Вірші гуглом перекладати, ну таке
Та вони їм і потрібні лише зарази привернення увагу до сайту, а там реклама продукції.
Але мене ще більше обурюють сайти із граматичними правилами, які перекладені з рос. Це взагалі капець. Причому там про це прямо і написано. Ось як приклад:
Переглянути вкладення 13397477

Та вони їм і потрібні лише зарази привернення увагу до сайту, а там реклама продукції.
Але мене ще більше обурюють сайти із граматичними правилами, які перекладені з рос. Це взагалі капець. Причому там про це прямо і написано. Ось як приклад:
Переглянути вкладення 13397477
Це жах. Що в голові у того, хто таке робить?:рл:

Сьогодні була на ринку. Вдерлася на квіткові ряди, просто подивитися, помилуватися. Хоча... давно хотіла гарденію... Іду видивляюсь, знайшла. Вже відцвіли. Одна велика, одна маленька. Розговорилася з квіткаркою. Вона розповіла, як 25 числа йшла на роботу, летіло щось, залягла. Пролетіло, пішла далі. Потім не була там 2.5 місяці. Все врятувати не вдалося.
- У мене ж тут частина вижила! Уявляєте! Деякі орхідеї, гарденія та фікус!
- Як???
- Облис від жаху! А зараз уже обріс, ось він! А гардения сиділа більше року не жива не мертва, а зараз дивіться, росте і бутон. Героїня!
Героїню я забрала за символічну платню. Бо вона виглядала ще не дуже. Вона заслужила на ніжність. Ми всі заслужили.

Назад
Зверху Знизу