Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мені от цікаво: на що сподівався Гіркін, критикуючи путлера? Він же залежний від нього на усі 100%. Може там був якийсь дуже хитрий план? 🤷‍♀️

мені от цікаво: на що сподівався Гіркін, критикуючи путлера?
Причому усі 9 років. Я не розумію, чого він взагалі так довго затримався на волі. :-) Може, було "якось невдобно" (с) заарештовувати такого затятого патріота? А тепер вже все одно, все одно все котиться до дідька. :ги:

Я сьогодні вирішила відмовитись від слова чашка на користь горнятко. Яке ж милесеньке слово:D:любов:
Вікі: Чашка. Не плутати з
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
— маленьким горщиком, з якого їли зокрема кашу та борщ.
Ча́шка, або філіжа́нка — невелика
(частіше з вушком), переважно з
,
, з якої п'ють
,
та інші напої. Зазвичай використовується з відповідним
.

Слово «філіжанка» вживають лише щодо посуду, з якого п'ють каву (рідше чай).

Я так розумію, краще вживати слово "філіжанка". Хоча бачила і "горнятко кави" (рідко).

Думаю, він сподівається на ******** :) Він же явно реінкарнація якогось білого офіцера. Може, його тоді не застрелили, так він тепер хоче надолужити :ги:
Чому реінкарнація має бути схожа?
Більше сенсу якшо діаметрально несхожа.

У мене є отаке:

Переглянути вкладення 13397387

І це дійсно горнятка :угу: В цій джезві іноді варю каву, коли хочеться заморочитися :D

Роблю висновки: горнятко кави дійсно можна казати в випадку глиняної чашки, але якщо це звичайна чашка, то краще "філіжанка".

Чому реінкарнація має бути схожа?
Більше сенсу якшо діаметрально несхожа.
Та я в випадку Гіркіна скоріше приколююся. Реінкарнація не повинна бути схожа. Але й не повинна бути не схожа. І взагалі, що ми, живі люди, можемо достеменно знати про реінкарнації? Лише здогадки.

) Роботу робив, які там сподівання,
воно ж полковник(чи шось таке) фсб.
Тобто зараз роблю так, а далі хоч трава не рости?
Причому усі 9 років. Я не розумію, чого він взагалі так довго затримався на волі. :-) Може, було "якось невдобно" (с) заарештовувати такого затятого патріота? А тепер вже все одно, все одно все котиться до дідька. :ги:
Так довго я за його діяльністю не слідкувала, але цього року точно було за що його притягнути. Я теж дивувалася, що йому це сходило з рук.

Не зовсім ) Завдання , у вільному виконанні , тобто - тема-напрям, виконання його
Але ж він мав розуміти чим це скінчиться. То треба бути дуже ідейною людиною, щоб наплювати на ризики, але я не думаю що це про нього.
Ну та хай йому.

Назад
Зверху Знизу