Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз гупає дуже?
І це коли я вже майже налаштувалася їхати до Харкова. Вже думала або цього тижня, або наступного. Дуже не горить, але все одно впродовж цього місяця треба, бо справи накопичилися.
Де гупае? Їдь додомку і не видумуй.

Приснився рядок до пиріжка, але рос. Вірш склала, та ніяк не можу цей рядок гарно перекласти :(

відносин міст тонкий хитався
щоб рівновагу зберегти
уже в останню мить вхопилась
за поцелуй прощальний твій

Цілунок ніяк не втуляється.
За твій цілунок...
За поцілунок...

Приснився рядок до пиріжка, але рос. Вірш склала, та ніяк не можу цей рядок гарно перекласти :(

відносин міст тонкий хитався
щоб рівновагу зберегти
уже в останню мить вхопилась
за поцелуй прощальний твій

Цілунок ніяк не втуляється.
За твій цілунок...
За поцілунок...
Може за шию вхопитись треба?:D

Може за шию вхопитись треба?:D
Тоді вже злізти на неї :-)
Доведеться переробляти весь вірш. Халтуру не пропустим.:увага:
Переробила весь вірш :угу:

телефонуй мені негайно
чи розрядився телефон
ну та з зарядженого звісно
будь хто зуміє подзвонить

Тому я і спитала чи дуже гупає. Бо з ваших постів зробила такий висновок.
Не, все нормально, не переживай . Арт обстрілів нема давно, слава богу. Люди просто налякані і не дуже розуміють ситуацію.

Тоді вже злізти на неї :-)

Переробила весь вірш :угу:

телефонуй мені негайно
чи розрядився телефон
ну та з зарядженого звісно
будь хто зуміє подзвонить
Деякі жінки заставляють і з розрядженого зателефонувати .

Зараз гупає дуже?
І це коли я вже майже налаштувалася їхати до Харкова. Вже думала або цього тижня, або наступного. Дуже не горить, але все одно впродовж цього місяця треба, бо справи накопичилися.
Зараз нічого не гупає. Про розмінування попереджають. Сирени, так, виють. Але де вони зараз не виють.

З шиєю теж не складається.

я майже впала вже у прірву
вхопилася в останню мить
і видертись таки зуміла
на шию "тонкую" твою

Останнє редагування:
Сьогодні п'ю каву на балконі. Чую - внизу репетує кіт. Гучно і наполегливо. Дивлюся вниз, незрозуміло звідки цей няв. І тут із полісадника сусіднього будинку вилазить 7 штук котів і прямують за якоюсь жінкою, оточивши її. А у жінки переноска, і кіт виє в ній. Не знаю, що він кричав своїм побратимам. Але, судячи з тих морд, що переслідували жінку, він проголосив масовий вихід котів у землі обітовані. Або обіцянку можливості набити морду сусідському собаці.
Гаррі, до речі, від цих криків видерся на перила.

А в нас так гавкали вночі собаки що в Бусі був стрес і я її поклала спати поряд. Чоловік вночі запитав, чого вона в нашому ліжку. Кажу в неї стрес, не може заснути :збентежений::іржач:

Сирени, так, виють. Але де вони зараз не виють.
Сирени виють, бо в області ідуть постійні бої і літає вся та хрень, яка літала до Ха(((
Харківщина знов визнана територією активних бойових дій.

Сирени виють, бо в області ідуть постійні бої і літає вся та хрень, яка літала до Ха(((
Харківщина знов визнана територією активних бойових дій.
Минулої ночі вило якось дивно ...

Назад
Зверху Знизу