Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Поспілкуйтеся з волонтерами
Донати впали в рази
Люди бачать що місцеві ****** зовсім їбанулись
Притула відкрив банку на дрони 120 млн, а в Київі срану вулицю роблять за 1.2 млрд
Київ то непойми що. В Харкові зараз нічого не робиться взагалі . Тому мабуть вони хотіли відкрити школи , хоч на укриттях заробити .. Таке життя , нажаль і не зрозуміло як змінити. Люди дійсно бояться що все роскрадуть. Треба якісь перевірки і побільше і наказувати винних

Волонтери теж е різні. Знаю багато, що за кордоном відпочивають , хоча волонтерили типу, розводили їжу кілька місяців і нема довіри до них

Плюс те що люди теж без гроші і роботи багато

В Харкові зараз нічого не робиться взагалі .
Ти точно в курсі всіх відновлень?!
Коли таке кажуть, мені дуже прикро(
В Харкові мільярди витрачаються на всяку куйню
В Київи, нажаль, теж.
Та і в кармани пливе київськи немало... ну то не для форуму :диявол:

Ти точно в курсі всіх відновлень?!
Коли таке кажуть, мені дуже прикро
Та не про відновлення я кажу . А про якісь безглузді проекти .... слава богу їх не бачу . Відновлення йдп по трохи.

як справи Апоговоить?

Оце скільки днів не сиділа під зірками, і вже й не кортить. Так у мене і є: легко захоплююся, легко охолоджуюся. Хоча якщо повторити, то можу захопитися знов. Але ж це треба себе в таку ситуацію помістити, от взяти зараз і пити за двір. І подивитися на зорі. А воно ж не хочеться, навіщо ж себе змушувати :D

Невідомо чому стала передивлятися "Термінатора" 1984 року. А чому вони так хотіли ***** цю Сару Коннор? (звичайно, не пам'ятала вже і взагалі, я точно це дивилася? :D), по ходу справи подумала, що вона повинна була стати чиєюсь матір'ю, а вони це намагалися аннулювати. Анотацію не читала, щоб не псувати "новизну" ( :іржач: ) сприйняття.

Лена, як сьогодні почуваєшся? :) Я от чекаю "третій день від нового місяця", а сьогодні другий. На третій зазвичай енергія починає прибувати :ги: :кава:

А, забула ж тобі розповісти. У неділю не курку запікали в духовці, а навіщось люля-кебаб (продаються сирими). Так і знала! звичайно ж, набагато гірше. :-)

Назад
Зверху Знизу