Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ану давайте загадаємо усі разом Гепард для Ганджубаса! В нас же чарівна тема.
Я серйозно. Тільки ж думайте про зброю, бо подарують ще м'яку іграшку.

Переглянути вкладення 13386602
Точно. Матеріалізація ідей! Приєднуюсь! :) Бачу Ганджубаса з кавою поряд с "гепардом". Гарна картина! :)

Точно. Матеріалізація ідей! Приєднуюсь! :) Бачу Ганджубаса з кавою поряд с "гепардом". Гарна картина! :)
Але мабуть просто так не дадуть, спочатку мають послати на навчання.

в травмотології антона
загіпсували до сідниць
не треба було красти сіно
для кіз
:D
На жаль, порошком це не може вважатися, бо нема рими, а як просто віршик може бути :)

Пару тижнів мені треба
Може мехводу більше хз
Співробітниця розповідала про брата свого чоловіка. То такий алконавт, і хату б пропив, якби вона в нього власна була. Вони жили і з ним на одному подвір'ї, вони в будинку, а він у флігелі (зараз виїхали, бо побомбили дуже їх селище). Він то плити з доріжки повитягав, то трубу у них зняв, роботи постійної нема, де що пізадробить - пропиває.
Співробітниця втекла у Київ, то він і там на шиї сидів, а в них дитинка, зараз рочки два. Отже моя співробітниця не витримала і наїхала на нього. А тут йому родичі запропонували роботу в Харкові. Він поїхав, напився, і його витурили.
І пішов він в ЗСУ - ті ж родичі його звабили, що він буде гарно заробляти і думати ні про що не треба. Ото пішов, а потім вдарився у паніку, бо воювати йому не хотілося. Але оскільки виявилося, що в нього бувша дружина воює, і в них є спільні діти, то його не відправлять в небезпечне місце, щоб хоч батько в дітей залишився (дружина там десь по-серйозному).
Так от до чого я... Зараз він за кордоном. На навчанні. Радий, як слон.
От як доля буває :rolleyes: Звісно, невідомо як там далі в нього складеться, але наразі...

Та піде у наступ аж бігом
Ніхто не буде вчити бійця за кордоном, щоб сидіти потім у небезпечномі місці
Та звісно. Я думаю, що тоді йшлося не про безпечне, а про менш небезпечне, ніж на нулі. Хоча знов таки - як знати де пощастить, зовсім безпечних місць немає.

Співробітниця розповідала про брата свого чоловіка. То такий алконавт, і хату б пропив, якби вона в нього власна була. Вони жили і з ним на одному подвір'ї, вони в будинку, а він у флігелі (зараз виїхали, бо побомбили дуже їх селище). Він то плити з доріжки повитягав, то трубу у них зняв, роботи постійної нема, де що пізадробить - пропиває.
Співробітниця втекла у Київ, то він і там на шиї сидів, а в них дитинка, зараз рочки два. Отже моя співробітниця не витримала і наїхала на нього. А тут йому родичі запропонували роботу в Харкові. Він поїхав, напився, і його витурили.
І пішов він в ЗСУ - ті ж родичі його звабили, що він буде гарно заробляти і думати ні про що не треба. Ото пішов, а потім вдарився
В черзі до стоматолога
Щось я очкую)
думай про ******, тільки не смійся там ...

• Це лайк!
Реакції: glos
Мені і ***** ту медальку не треба, якщо на кожне влучання треба писати книгу пузатим полканам
О, нас начальство теж одного разу змушувало звіти писати. Писали з почуттям і нічого крім правди ...
"Опівночі надійшов дзвінок від технолога Пуськіної, яка трагічним голосом повідомила, що випадково залишила тех. завдання необхідне в готовому вигляді на 8 ранку, в кабінеті шефа і попросила проникнути в кабінет, де взяти завдання на полиці з коньяком.
Прошу захистити від подібних провокацій!"
:D

За гроші, які витратили на фонтани у Харкові за рік війни, можна було б купити декілька гепардов та закрити небо над городом хоча б від шахедів
Мене це теж обуруює. Хтось зі мною не погодиться, бо бачу, що люди радіють, коли у місті щось гарне роблять, але це все не першочергове. Ну та це те, що можна людям показати та пропіаритися - ось фонтан зробили. А написати, що гроші витратили на дрон - то його ж не видно. А ще на дронах не дуже, мабуть, руки нагрієш, на відміну від будівництва.

Поспілкуйтеся з волонтерами
Донати впали в рази
Люди бачать що місцеві ****** зовсім їбанулись
Притула відкрив банку на дрони 120 млн, а в Київі срану вулицю роблять за 1.2 млрд
Київ то непойми що. В Харкові зараз нічого не робиться взагалі . Тому мабуть вони хотіли відкрити школи , хоч на укриттях заробити .. Таке життя , нажаль і не зрозуміло як змінити. Люди дійсно бояться що все роскрадуть. Треба якісь перевірки і побільше і наказувати винних

Волонтери теж е різні. Знаю багато, що за кордоном відпочивають , хоча волонтерили типу, розводили їжу кілька місяців і нема довіри до них

Назад
Зверху Знизу