Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У вас по селу кожен день інспекція браконєрів шукає?
Не шукає. Справа не в браконЬєрстві, а в тому, що не можна стріляти на території села.
Колись просили мисливців, і вони відмовилися.

Не шукає. Справа не в браконЬєрстві, а в тому, що не можна стріляти на території села.
Колись просили мисливців, і вони відмовилися.
Все ясно. У лисиці безлімітний абонемент у всі курники села.

Ти мене заплутав. Мова про людину?
Переглянути вкладення 13393785

Його господар Михайло написав від імені пса в його Інстаграмі:

– Мені сьогодні 4 роки. Не дуже пам'ятаю свій перший рік, тільки такі спалахи. Спалах – мене облизує мама. Спалах - я граю з братиками та сестричками. Спалах - я в обіймах якогось чудового хлопчика, а біля нього такий високий чоловік у формі з добрими очима. Це був Михайло, який тільки-но повернувся з АТО, і поїхав із сином виконати найбільше його бажання на той час: мати пса на ім'я Патрон. Ну потім спалах - і я чомусь гризу все, що бачу, досі не можу забути це знайомство з дружиною Михайла. Вибач мені. – Але я чітко пам'ятаю майже щодня останніх 1,5 роки. Початок повномасштабного вторгнення, як ворог поливав моє місто палаючими кулями. Тоді в мені щось перевернулося. Я ніби відчув разом із усіма українцями ось це "Е ні, так не буде". І почав також свою боротьбу.
:)

Класний у тебе вийшов порошок:

таке було чудове свято
наїдки танці каберне
єдине що не вистачало
мене
© Іронія
:rolleyes:

Прочитала "чудове літо". Літо проходить, але знов повз нас. Хоча не тільки ж літо.

Класний у тебе вийшов порошок:
Дякую :)
А Римма лайкнула в мікро той, де я Ленину ідею втілила. А мені втілення не дуже подобається, Віршиків воно точно не варте 🤷‍♀️ ну, у нас з нею як завжди не співпадають смаки.

Чого повз? Повз мене не проходить, бо я його добре відчуваю з городами і козами і всім іншим 😅
Мала на увазі: повз нас проходить те літо, якого б ми хотіли :) А повз не проходить - те, яке "маємо що маємо". :)

Все ж таки трохи втішає, що дії, які викликають масове невдоволення українців, хоч іноді блокуються. Дубляж українською буде, міністр культури подав у відставку. Це капля в море, але ж хоч щось, може далі воно ще більше працюватиме.
Я сьогодні петицію підписала на заборону дурних витрат в цей час...

Оце взяла і випила кави ввечері, тепер заснути не можу. Не пила її вже більше року, а це захотілося щось смачненького :іржач:

В ТГ прорекламували канал про мову, я підписалася, бо там і цікаве, і мені для роботи знадобиться. І ось, не пройшов, мабуть, і місяць, виявилося, що це лохотрон.
Раптом замість дописів про мову почав писати власник каналу і розповідати який він крутий і як класно заробляє. А потім пообіцяв і всіх інших навчити :іржач: Платиш всього 3000, а заробляєш 25000.
Який тупий розводняк! Хотіла вам це не описувати, а просто скріншот зробити, а дулю: не робляться з того каналу знімки.

В ТГ прорекламували канал про мову, я підписалася, бо там і цікаве, і мені для роботи знадобиться. І ось, не пройшов, мабуть, і місяць, виявилося, що це лохотрон.
Раптом замість дописів про мову почав писати власник каналу і розповідати який він крутий і як класно заробляє. А потім пообіцяв і всіх інших навчити
Дивовижно, що саме на каналі з такою назвою :незрозумію: Куди логічніше було б з боку власника створити канал з відповідною назвою - типу "Навчу заробляти 100000$ на місяць" (таких повно в тг, і в них усіх багато підписників), тобто орієнтуватися на цільову аудиторію. Хтось спеціально шукає, де б йому запропонували такий розводняк, але йому і на думку не спаде, що треба шукати в каналі про мову :-)
не робляться з того каналу знімки.
Пошукала, невже таке можливо. (не стикалася ще). Виявляється, дійсно.. Але є засоби обійти заборону на скрін: відкрити тг-канал з ПК, - тут неможливо заборонити скрінити.

Оце взяла і випила кави ввечері, тепер заснути не можу. Не пила її вже більше року, а це захотілося щось смачненького
Приєднуйся до нас в ранковому кавуванні! Ось що супер :) Одразу якась енергія додається :)

Назад
Зверху Знизу