Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Здрастуй радий читати удачи
Я це слово горнятко ще вичитав в ссср на той час моя уява зрозумила що це маненький горщик, що тебе пид зад не виперли з лав всу? Бо це дуристь фахивця лишаться, удачи Тоби та братам твоим, головне на Цей час ми живи
Ще ні поки що, але випхали подалі в тил у божу задніцу, сподіваюсь, що не надовго. Почалась безглузда та безнадійна боротьба з паперовими документами..

Я теж кілька разів дивився. Гарне кіно, під нього добре спати. А от ту Сарру я б теж залюбки застрелив...
Чому? :-) Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин. Чи ти як раз на боці роботів? :)
Вперше це слово почув, коли перечитував Хрещеного батька в українському перекладі. Взагалі чудово перекладено,
Яке? Горнятко чи філіжанка?

Останнє редагування:
Чому? :-) Вона ж буде матір'ю чувака, який приборкає повстання машин.
Так приборкав шо ще три фільми приборкували. Правда, вже без Сари...
А був би розумний, підкрутив би десь якусь лампочку чи гайку, та й по всьому.

Украинки используют программы для знакомств, чтобы разведать у российских солдат разведданные, - The Times

Как сообщается, девушки используют сгенерированные фото для своих профилей, c помощью которых потом флиртуют с молодыми военными ВС России.

В частности, ****сты иногда показывают свой военный билет, раскрывают номер части или выдают свое местоположение, прислав видео с местностью, где солдат едет или поет.

Девушки пользуются этой информацией и передают её в соответствующие украинские органы, что помогает скорректировать удары по расположениям врага или построить план наступления.

Щойно натрапила на сайт, де українські пиріжки, перекладені з рос, причому найжахливіший переклад, мабуть Гугл перекладав ?

Щойно натрапила на сайт, де українські пиріжки, перекладені з рос, причому найжахливіший переклад, мабуть Гугл перекладав ?
Вже б GPT привернули чи що.

Вірші гуглом перекладати, ну таке

Вже б GPT привернули чи що.

Вірші гуглом перекладати, ну таке
Та вони їм і потрібні лише зарази привернення увагу до сайту, а там реклама продукції.
Але мене ще більше обурюють сайти із граматичними правилами, які перекладені з рос. Це взагалі капець. Причому там про це прямо і написано. Ось як приклад:
Переглянути вкладення 13397477

Та вони їм і потрібні лише зарази привернення увагу до сайту, а там реклама продукції.
Але мене ще більше обурюють сайти із граматичними правилами, які перекладені з рос. Це взагалі капець. Причому там про це прямо і написано. Ось як приклад:
Переглянути вкладення 13397477
Це жах. Що в голові у того, хто таке робить?:рл:

Сьогодні була на ринку. Вдерлася на квіткові ряди, просто подивитися, помилуватися. Хоча... давно хотіла гарденію... Іду видивляюсь, знайшла. Вже відцвіли. Одна велика, одна маленька. Розговорилася з квіткаркою. Вона розповіла, як 25 числа йшла на роботу, летіло щось, залягла. Пролетіло, пішла далі. Потім не була там 2.5 місяці. Все врятувати не вдалося.
- У мене ж тут частина вижила! Уявляєте! Деякі орхідеї, гарденія та фікус!
- Як???
- Облис від жаху! А зараз уже обріс, ось він! А гардения сиділа більше року не жива не мертва, а зараз дивіться, росте і бутон. Героїня!
Героїню я забрала за символічну платню. Бо вона виглядала ще не дуже. Вона заслужила на ніжність. Ми всі заслужили.

Сьогодні була на ринку. Вдерлася на квіткові ряди, просто подивитися, помилуватися. Хоча... давно хотіла гарденію... Іду видивляюсь, знайшла. Вже відцвіли. Одна велика, одна маленька. Розговорилася з квіткаркою. Вона розповіла, як 25 числа йшла на роботу, летіло щось, залягла. Пролетіло, пішла далі. Потім не була там 2.5 місяці. Все врятувати не вдалося.
- У мене ж тут частина вижила! Уявляєте! Деякі орхідеї, гарденія та фікус!
- Як???
- Облис від жаху! А зараз уже обріс, ось він! А гардения сиділа більше року не жива не мертва, а зараз дивіться, росте і бутон. Героїня!
Героїню я забрала за символічну платню. Бо вона виглядала ще не дуже. Вона заслужила на ніжність. Ми всі заслужили.
Я теж була здивована, що за пів року алое не вмер без води.

Я теж була здивована, що за пів року алое не вмер без води.
На бабусиній квартирі за рік виявила живі паростки сансіверії. Її, звісно, складно вморити, але рік! Зараз у мене зростають:) :квіточка:

Назад
Зверху Знизу