Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тільки сьогодні згадали оті недолугі витрати, як мені зараз у стрічці фб пости один за одним на цю тему. Весь настрій зіпсували.
Про новий серіал на державні кошти ви вже чули?

Лена, як сьогодні почуваєшся? :) Я от чекаю "третій день від нового місяця", а сьогодні другий. На третій зазвичай енергія починає прибувати :ги: :кава:

А, забула ж тобі розповісти. У неділю не курку запікали в духовці, а навіщось люля-кебаб (продаються сирими). Так і знала! звичайно ж, набагато гірше. :-)
Трохи ожила. Але апетиту немає. А воно як замкнуте коло – не їм, мені погано, їм – теж погано. Але сподіваюся пройде. Те нервове

Курка, курка и ще раз курка! :D

Вишень Лі: Прогноз на четвер 20 липня 2023 року

🔥🔥🔥
Тяжкість перетворюється на наповненість. Великої Матері важко, але у цій тяжкості сила самого життя.
Наступний четвер стане маленьким відображенням такої тяжкості та повноти: турбот багато, але в них немає суєти, зате багато можливостей для зростання та розвитку, для знань та творчості, для бажань та магії.
🔥
Роботи, як і раніше, багато, але вона не здається важкою — втома прийде лише надвечір. Протягом дня робота приносить не тяжкість, а цікавий процес та добрі результати: її приємно виконувати, у ній є перспективи, вона дарує натхнення. Від такої роботи відмовлятися навіть не хочеться, хоч би якою важкою вона здавалася. Важливо тільки, щоб справи цього дня були структуровані: зранку добре знати, що збираєтеся робити, і не відхилятися від списку. Тоді все пройде гладко.
🔥
У відносинах багато радості, хоча це замкнута радість: вона знаходиться всередині вузького кола людини. Це будинок чи близькі друзі, батьки та діти, однодумці та товариші. Хтось зовсім поруч, з ким не треба вдавати і носити маски. Таке коло приносить приємні розмови, гарні новини, взаємну допомогу та підтримку та й просто радісний настрій.
🔥
У здоров'я є те саме відчуття тяжкості. Можуть бути проблеми із суглобами, загальна нерухомість. Залізний Дроворуб після легкого дощу: злегка заіржавів, але абияк рухатися можна.
Частина проблем дня піде до вечора: рух «розжене» застій у м'язах.
🔥
У цей день, якщо у вас є бажання, яке ви можете виконати для себе, не відмовляйтеся, а виконайте, якщо це теоретично можливо і відносно розумно. Наприклад, якщо ви вибираєте між красивою сукнею для себе та новою каструлею для дому. Зараз для себе: трохи радості, трохи балування, трохи турботи для себе. Потішите себе, отримаєте сили радувати інших.
🔥🔥🔥
Радійте_кожному_дню! Навіть зараз!

:кава:

Вранці така прохолода. І ночі зовсім не спекотні. Щось відбувається.
Є дивне відчуття, що якусь величезну щестерню світобудови заклинило в загальному механізмі. Але ось-ось зубець обламається і зламана деталь вилетить до біса.
Допомагаємо, чекаємо, тримаємось
Кава всім :кава:

Він десь бухав на весіллі пару днів тому, та на днюху мабуть не може дивитись на біленьку)
Усі будутт вливати сьогодні, а він мучатись
Якийсь олень а не песик)))
Ти мене заплутав. Мова про людину?:)

Є дивне відчуття, що якусь величезну щестерню світобудови заклинило в загальному механізмі. Але ось-ось зубець обламається і зламана деталь вилетить до біса.
Може тому шо кармічні вузли перейшли на нову вісь?

Комарі прям відкусують шматочками
А я вчора вийшла таки посидіти вночі, і подумала, що є плюс у холоді - комарі не кусають. Один тільки прилетів, я його хлопнула - чи вбила, чи прогнала, і більше не було.

Ви вси вимерли це жах:збентежений:
Не знаю хто як, а я щойно в хату зайшла - то курей пасла, то з козами поралася. Лисиця бігає, в нас курку та курча вкрала ось, ну та й раніше потроху пропадали, але оце зараз просто халепа, кожен день в когось із сусідів краде.

а я оце малину як медвидь ришив малину поисти незнайоми дивчата дити лолити здороваються зи мною для мене це несподиванка вулиця 30 будинкив
В нас вже відійшла. Сьогодні останні 10 ягід зірвала. Хочемо ще посадити ту, що двічі родить.
Та як її вловити. Вона ж не дурна. І полювати на території села не можна. Брат побачив її на городі, поки збігав по гвинтівку, то звісно що втекла. Це може капкан ставити біля шпаринки, де кури пасуться. Та не факт, що вона у капкан полізе, розумні вони.
Роки чотири тому залізла до нас у курятник і одразу 8 курей задушила, падлюка. Ні, щоб одну взяти та піти. Мама гвалт почула, поки добігла - а вже все. За три хвилини.

Останнє редагування:
Та як її вловити. Вона ж не дурна. І полювати на території села не можна. Брат побачив її на городі, поки збігав по гвинтівку, то звісно що втекла. Це може капкан ставити біля шпаринки, де кури пасуться. Та не факт, що вона у капкан полізе, розумні вони.
Роки чотири тому залізла до нас у курятник і одразу 8 курей задушила, падлюка. Ні, щоб одну взяти та піти. Мама гвалт почула, поки добігла - а вже все. За три хвилини.
То треба сидіти в засідці з гвинтівкою.

Назад
Зверху Знизу