Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Трохи ожила. Але апетиту немає. А воно як замкнуте коло – не їм, мені погано, їм – теж погано. Але сподіваюся пройде. Те нервовеЛена, як сьогодні почуваєшся?Я от чекаю "третій день від нового місяця", а сьогодні другий. На третій зазвичай енергія починає прибувати
![]()
А, забула ж тобі розповісти. У неділю не курку запікали в духовці, а навіщось люля-кебаб (продаються сирими). Так і знала! звичайно ж, набагато гірше.![]()

Пішла почитала. Ой, б*яПро новий серіал на державні кошти ви вже чули?
Найнеобхідніша річ нині, ага.
****иОй, б*я![]()

У песика? Смаколиків йомуУ Патрона днюха!!!)
)
Ти мене заплутав. Мова про людину?Він десь бухав на весіллі пару днів тому, та на днюху мабуть не може дивитись на біленьку)
Усі будутт вливати сьогодні, а він мучатись
Якийсь олень а не песик)))

Тю на тебеПатрон тож пес)

Може тому шо кармічні вузли перейшли на нову вісь?Є дивне відчуття, що якусь величезну щестерню світобудови заклинило в загальному механізмі. Але ось-ось зубець обламається і зламана деталь вилетить до біса.
Я ще креслення не бачила, може й такМоже тому шо кармічні вузли перейшли на нову вісь?

А я вчора вийшла таки посидіти вночі, і подумала, що є плюс у холоді - комарі не кусають. Один тільки прилетів, я його хлопнула - чи вбила, чи прогнала, і більше не було.Комарі прям відкусують шматочками
Наші вітанняЗдрастуйте уси

Не знаю хто як, а я щойно в хату зайшла - то курей пасла, то з козами поралася. Лисиця бігає, в нас курку та курча вкрала ось, ну та й раніше потроху пропадали, але оце зараз просто халепа, кожен день в когось із сусідів краде.Ви вси вимерли це жах![]()
В нас вже відійшла. Сьогодні останні 10 ягід зірвала. Хочемо ще посадити ту, що двічі родить.а я оце малину як медвидь ришив малину поисти незнайоми дивчата дити лолити здороваються зи мною для мене це несподиванка вулиця 30 будинкив
Та як її вловити. Вона ж не дурна. І полювати на території села не можна. Брат побачив її на городі, поки збігав по гвинтівку, то звісно що втекла. Це може капкан ставити біля шпаринки, де кури пасуться. Та не факт, що вона у капкан полізе, розумні вони.Пиймай лисицю
То треба сидіти в засідці з гвинтівкою.Та як її вловити. Вона ж не дурна. І полювати на території села не можна. Брат побачив її на городі, поки збігав по гвинтівку, то звісно що втекла. Це може капкан ставити біля шпаринки, де кури пасуться. Та не факт, що вона у капкан полізе, розумні вони.
Роки чотири тому залізла до нас у курятник і одразу 8 курей задушила, падлюка. Ні, щоб одну взяти та піти. Мама гвалт почула, поки добігла - а вже все. За три хвилини.
Так можна і тиждень сидіти. То мисливцям цікаво, але не можна.То треба сидіти в засідці з гвинтівкою.
Щирицю впізнала. Про квітку здогадуюся ))Треба знати як ловити
Ось херсонська квитка
У вас по селу кожен день інспекція браконєрів шукає?Так можна і тиждень сидіти. То мисливцям цікаво, але не можна.