Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пʼєса: "Сонячна собака"

Дія 1

Сцена 1: Двір біля будинку

(Собача будка розташована посеред сцени. Входить Максим, власник собаки, з криком)

Максим: Сонечко моє, де ти? Час вставати!

(З будки виходить Соня, маленька собака такса, протягаючись і зеваючи)

Соня: (сонно) Гав... Рано ще, Максиме. Можливо, ще хвилинку?

Максим: Але Соня, сонце вже високо на небі. Ти проспиш чудовий день!

Сцена 2: Вітальня в будинку

(Максим і Соня переходять до вітальні. Соня валяється на килимку)

Максим: (насмішливо) Соню, ти просто спляча красуня! Як ти можеш весь день провалятися?

Соня: (весело) Я ж собака такса, Максиме. Ми відомі своєю любов'ю до сну та затишку. Якщо ми встигаємо прокинутися на ходу, це вже велика перемога!

Максим: Ти завжди знаходиш спосіб відпочити, Соню. Але давай, можливо, сьогодні ти вирішиш щось влаштувати?

Соня: (роздумливо) Можливо, я знайду затишне місце на сонечку в саду. Але спочатку, звичайно ж, потрібно поснідати.

Максим: Добре, Соню. Я підготую тобі їжу, а ти не засинай на столі!

(Максим і Соня виходять зі сцени)

Дія 2

Сцена 1: Сад

(Соня лежить на м'якій подушці під деревом, насолоджуючись сонячними променями)

Соня: (щасливо) Ах, як чудово тут! Сонечко гріє, пташки співають... Що може бути кращим за сон на свіжому повітрі?

(Входить
Максим, тримаючи тарілку з їжею)

Максим: Ось тобі обід, моя спляча принцесо! Власний ресторанчик під відкритим небом.

Соня: (піднімає голову) Ммм, це чудово! Дякую, Максиме. Ти завжди знаєш, як мене потішити.

(Соня починає поїдати їжу, потім поступово закриває очі і знову засинає)

Сцена 2: Вечір, вітальня в будинку

(Соня лежить на своєму пухнастому ліжечку)

Максим: (тримаючи книжку) Окей, Соню, це час для нашої вечірньої історії. Згадуєш, коли ми вчора читали казку про пригоди принцеси?

Соня: (прокидається і розтягується) Ага, це було неймовірно! Я заснула під час читання, але згадую кілька яскравих снів.

Максим: Хорошо, сьогодні ми продовжимо з того місця, де зупинилися. Тепер послухай уважно...

(Максим починає читати казку, а Соня знову засинає, згорнувшись в комфортну позу)

Сцена 3: Ніч, спальня

(Соня спить на ковдрі в кутку спальні)

Максим: (прикриваючи Соню ковдрою) Солодких снів, моя маленька сонячна собачко. Ти добре заслужила свій відпочинок.

(Максим вимикає світло і виходить зі сцени)

Кінець пʼєси
Блін. Хазяїн в Соні ніжний такий.

Ти он собі не дозволяєш таких примітивних жартів
Та я б дозволила, просто не придумуються. На захист можу сказати, що то вірш з флешмобу, а там пишуть що хочуть :)
До речі, Скоріна почала брати участь.
Стас Михайлов завжди грає шансон! :-)
Ну, оголосив же, що гратиме класика. Ну, то таке... Мені сподобалося :)

Мабуть, спочатку було без картинки? Я бачила вже з картинкою.
Ні, зразу було з картинкою, я все боялася, що не зрозуміють. Він на вигляд взагалі не як порошок, бо третій з'їхав на четвертий, і літери велику, і розділові знаки...
А ти спецом в групу зайшла?
Я виявила, що в акку були налаштування лише для друзів, тому можуть зараз не бачити.
А ще в акках можна увімкнути професійний режим. Тоді більше людей зможуть бачити публікації, я так думаю, що і ті, хто не в групі. Але є тут є мінус - можна нарватися, враховуючи наш контент.
Ну і для цього доведеться створити ще один акк, прогнати його на безпечному контенті, бо цю послугу не надають автоматично, а ще й треба місяць чекати, мабуть перевірятимуть.

Привіт, друже! :пиво:

Можемо іноді влаштовувати, як раніше, музикальний салон по п'ятницях для олдфагів десь в Головному, наприклад в темі "Хто що слухає". В Головному буває Лялечка :rolleyes:

Дуже мені сподобалися роботи. Ольга Сабадін. Навчалася в Харкові. На стінах малює, і не тільки. Прямо захотілося самій щось таке спробувати намалювати.
За посиланням - більше робіт :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Переглянути вкладення 13240269 Переглянути вкладення 13240270

Останнє редагування:
Щось тааак дуже воно мені подобається! А в мене ж і акрилові фарби для нігтів в Харкові є. На маленьку картину вистачить.
Щоправда, я вже збиралася вишивати кицьку бісером, і ще щось, а потім заглухло. Та вишивка - то взагалі не моє, і там тканину треба було, підходящу, і настрій зіпсувався надовго. А до цього може і дійде справа як би ці картинки ще не загубити.
Айвенго, а ти в курсі яка техніка малювання тут? Як це робиться? Спочатку закрашують основу, а поверх розмальовують чи так одразу, поступово?

Привіт, друже! :пиво:

Можемо іноді влаштовувати, як раніше, музикальний салон по п'ятницях для олдфагів десь в Головному, наприклад в темі "Хто що слухає". В Головному буває Лялечка :rolleyes:
Я зрозуміла якими принципами користується Римма і чому деякі нецікаві вірші вважає цікавими. Для неї головне, що третій рядок кудись уводить в бік, а четвертий неочікуваний. Про якийсь свій вірш написала мені, що він справжній порошок, а він, на мій погляд, так собі за змістом. А ось цьому моєму супер поставила, хоча не такий він вже й цікавий, звичайний середнячок.

добу тривала бійка в барі
та примирив усіх джером
м'який тендітний і вразливий
як лом
© Іронія

Щось тааак дуже воно мені подобається! А в мене ж і акрилові фарби для нігтів в Харкові є. На маленьку картину вистачить.
Щоправда, я вже збиралася вишивати кицьку бісером, і ще щось, а потім заглухло. Та вишивка - то взагалі не моє, і там тканину треба було, підходящу, і настрій зіпсувався надовго. А до цього може і дійде справа як би ці картинки ще не загубити.

Айвенго, а ти в курсі яка техніка малювання тут? Як це робиться? Спочатку закрашують основу, а поверх розмальовують чи так одразу, поступово?
Ось, намалювала нещодавно :) Також акрил, розмір А2 . Щоб із фоном не морочитися взяла вже кольоровий папір :)
Переглянути вкладення 13240273

поверх розмальовують чи так одразу, поступово?
Чисто по бажанню.

Дивлюсь на творчість штучного інтелекту і ясно що за польотом думки справжніх художників він уже перегнав. І за майстерністю теж. Ще в дечому не перегнав, але то питання часу.

Добрий ранок. Спати хочу ***** та треба працювати :рл::D

Назад
Зверху Знизу