Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лено, це гарно! 👍 А що ти нам раніше не показала?
Змалювала звідкись чи сама придумала?
Змалювала. Але без майстер-класу. Розмір такий, тому що у мене рама відповідна простоювала. Тепер висить :):кава:)

Спала собі добренько. Але я не можу день починати раніше 12 години. Це для мене ***** .
Я з ранку прогулялася – потрапила під поливалки у місцевому парку. Ще помітила, що вони в мій бік хижо розвертаються. Але зате підбадьорилася:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я з ранку прогулялася – потрапила під поливалки у місцевому парку. Ще помітила, що вони в мій бік хижо розвертаються. Але зате підбадьорилася:D
Лено, ти щойно лайкнула мою журбинку. Тобі її в стрічці показало чи ти сама в групу ходила? Ніяк не зрозумію як воно працює, те кляте фб.
В мене вже пів години там висить ще одна журбинка, і її ніхто не бачить, судячи з усього.

Лено, ти щойно лайкнула мою журбинку. Тобі її в стрічці показало чи ти сама в групу ходила? Ніяк не зрозумію як воно працює, те кляте фб.
В мене вже пів години там висить ще одна журбинка, і її ніхто не бачить, судячи з усього.
Я я до групи заходила. бачу дві, друга про Карлсона. ФБ кляте

Добре, шо зранку, бо зараз шось того, поламалася погода трошки

Назад
Зверху Знизу