Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Цікаво, на мій вибір в #ностальжі ти сказала: "А! Точно!" ? :)
Ні, не сказала :D Ти маєш на увазі: " А, точно, це мій найкращий вірш"?
Мені подобається як ти сказала - більш вишуканіші (?). Хоча не завжди.
Якби ще зі своїх обирати, то про сніжинку, яка в око потрапила. наприклад. А от інших не пам'ятаю, хоча ще кілька було такого ж типу.

Останнє редагування:
Все-таки, як не крути, а виходить, що пиріжки мені більш до вподоби. Порошки ніби простіші. Хоча часто і смішніші.
Запощу рос, який мені подобається з сучасних. Авторка довгий час жила в Україні і зараз дуже за нас вболіває. Не получається в неї українською писати, з наголосами страшне що.

ты королевское отродье
кричала королева мать
горошину из под перины
не жрать
© elvira
:іржач:

Останнє редагування:
Хоча з улюблених, які я знаю напам'ять, нема ні одного такого гатунку, про який я казала. То може мені все-таки не так самі вірші подобаються, як здатність людей писати в такому стилі? Як от мене захоплює Аліса Керола, але улюбленою книгою вона не є.

Зараз згадаю у тебе "візерунчастий" :) :любов:

останні літні дні спливають
десь в полі стелеться імла
збираю пальцями уламки
тепла
© Іронія
Так, мені теж цей подобається, але це просто красивий. А я мала на увазі такі - з вивертом. З красивих (яких у мене всього декілька) ще такий:

збираю зорі на світанку
складаю бережно в мішок
по одній потім випускаю
коли сумує хтось вночі
(на завтра в мене в запланованих на ТГ)

Ще й як не завжди! :ги: Бувають такі - немовби зовсім і не вишукані, а пам"ятаються - хоч посеред ночі розбуди! :іржач:

вже півроку галя
не спускалась в льох
чи живий мацкалик
чи уже подох

Чула б ти, яким тоном я його читаю! :підстолом:
Та так - подобаються такі, бо смішні. Але не захоплюють.
Ось згадала який ще зі своїх, з тих - "з вивертом"

вночі крізь лінзі телескопу
вивчаю в космосі зірки
а звідти хтось мене вивчає
крізь призму прожитих віків

Це для мене зовсім інший рівень, от такими я горжуся 😁 і в мене їх зовсім мало і писати такі мені складно.

Взагалі є багато смішних віршів, написаних у форматі порошків, які насправді порошками не є. Ось наприклад, один з давніх мною улюблених, автора не пам'ятаю.

с агентом эйвон в темном парке
боролся полчаса маньяк
в итоге приобрел две туши
и лак

Це не порошок, бо вся інтрига розкрита в третьому рядку, четвертий нічого нового не додає. Але смішний, дуже подобається :)

Останнє редагування:
Взагалі є багато смішних віршів, написаних у форматі порошків, які насправді порошками не є. Ось наприклад, один з давніх мною улюблених, автора не пам'ятаю.

с агентом эйвон в темном парке
боролся полчаса маньяк
в итоге приобрел две туши
и лак

Це не порошок, бо вся інтрига розкрита в третьому рядку, четвертий нічого нового не додає. Але смішний, дуже подобається :угу:
Ні, щодо цього я помиляюся, це порошок. Бо туши можуть бути і в іншому значенні.
Ну, коротше, є такі вірші, зараз не пригадаю.

Цей дуже гарний. Краще, ніж той другий, хоча теж про зорі. Тут про людяність (хоча це й дуже казкова якість :-) )

А коли читаю той другий.. (хоча я його безумовно лайкнула и лайкну ще, бо красиво), - він мене змушує вмикати логіку :)
Той, що ти запостила? Про уламки тепла?

Та ні ж, це з тих, що ти зараз запостила.

вночі крізь лінзи телескопу
вивчаю в космосі зірки
а звідти хтось мене вивчає
крізь призму прожитих віків

Ось цей. Він красивий, але той, що про "випускаю по одній, коли хтось сумує" - кращий. Бо коли цей про лінзи - я починаю розмірковувати, як хтось може вивчати з інших планет :) - коротше, зайві думки :ги:
А я про нього і казала не як про красивий, а як про "з вивертом", тобто саме те, що мені подобається.
Захоплюють не прості.

Так, ці вірши дуже цікаві і цінні. Типу того пиріжка става

оксана вийшла із тумана
її розлючена краса
не мала меж згасали зорі
горіли в небі кораблі

:клас: :любов:

А у тг знов ти керуєш?
Ну оцей мені з розряду красивих :іржач: бо про що він - взагалі незрозуміло. Просто красиві метафори :-)
Так, я. Адміна нема. Попередній відмовився, бо не відчуває задоволення від роботи. Як і я, бо віддачі ж не має, людей не бачиш. Так не цікаво.

Назад
Зверху Знизу