Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так , вона жіноча а я люблю дівчачі :D. Не знаю то моя проблема така ..я відрощу а мені відрізають його. Вирішила наступного разу , що буду казати НЕ ЗАПЛАЧУ , як не сподобаеться, але от заплакати то я можу .
:дивитись:

:confused:Сволота доброго ранку побажала с300. Десь по житловим влетіло

На стільки, на скільки себе відчуваєш)
От відчувати себе якогось віку меньше чи більше то психологічна проблема . Я відчуваю що мені 43 славабогу . Це самий найкращій вік так же?

Цікаво. Які ми будемо в старості .
Вирощуватиму герань на балконі, носитиму яскраві сукні та капелюх з офігенною квіткою. Для приколу поливатиму з лійки молодь, що цілується під балконом. Тростину куплю для епатажу, про всяк випадок :D

Вирощуватиму герань на балконі, носитиму яскраві сукні та капелюх з офігенною квіткою. Для приколу поливатиму з лійки молодь, що цілується під балконом. Тростину куплю для епатажу, про всяк випадок :D
Клас. Я теж так хочу . Я ще хочу окуляри рожеві і рожеве волосся :рл::браво::іржач:.

• Лав
Реакції: E.N
Буквально позавчора згадувала ці старовинні смарагдові окуляри, але не пам"ятала, звідки вони були, чогось думала, то в Стародавньому Римі було. Аж ні:
До появи окулярів як прилади, що покращують зір, використовувалися окремі поліровані кристали або шматки скла для одного ока. У гробниці єгипетського фараона Тутанхамона (правив у 1332-1323 роках до н. е.) виявлено було два найтонших спила смарагду, з'єднаних бронзовими пластинками в якості оправи. При розкопках древньої Трої та міст Мінойської цивілізації знайдено лінзи з гірського кришталю, які, можливо, використовувалися для корекції зору. Ограновані схожим чином кристали, що отримали назву «лінз Німрода», виявлені в під час розкопок у Ніневії і датуються часом Ашшурбаніпала (669-627 до н.е.)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу