Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
не помагав петру ніскільки
новітній велотренажер
бо він сідав не по феншую
і жер
© Муля muzz cМалаш
:іржач:

Останнє редагування:
Але це так круто!)
Головне щоб не занадто. Щоб товариство із собою не здавалося кращим, ніж з жінками )))
Приїхав зі шпиталю, а мама теж під 0 поголилась)
Кумедна така))
Отак просто так?
Тридцать три корабля лавировали-лавировали, лавировали-лавировали, лавировали-лавировали, да не вылавировали, не вылавировали, не вылавировали, тридцать три корабля (скоромовка))
А тепер українською :ги:

Ну та Ганні ж здалося, що ця зачіска її старить. Чи може я щось не так зрозуміла...
Так , вона жіноча а я люблю дівчачі :D. Не знаю то моя проблема така ..я відрощу а мені відрізають його. Вирішила наступного разу , що буду казати НЕ ЗАПЛАЧУ , як не сподобаеться, але от заплакати то я можу .

Я й "греку через реку" за нефіг)
:іржач:
Я думала, що замість греки ти мав би сказати про траву на дворі )))
Так , вона жіноча а я люблю дівчачі :D. Не знаю то моя проблема така ..я відрощу а мені відрізають його. Вирішила наступного разу , що буду казати НЕ ЗАПЛАЧУ , як не сподобаеться, але от заплакати то я можу .
Так не стрижися. Придати фору довгому волоссю :)

Останнє редагування:
Спробувала вчора яблучну шарлотку медом зверху полити. Це так смачно!

Спробувала вчора яблучну шарлотку медом зверху полити. Це так смачно!
А полити медом шоколад з мармеладом ще смачніше!:перекур:(А шо не так з цим смайшиком? Він відображає мій внутрішній стан.:перекур:).

Мене підстригли сьогодні і перукарка сказала, що я не виглядаю на свій вік і підстригла мене як 40 річну жінку:confused::D:D
А мені подобаються короткі стрижки.
Зовсім не хочеться відрощувати довге волосся.

Назад
Зверху Знизу